Det skriver medierne: Giftig renteswap truer stort økologisk gods
Foto: Ritzau Scanpix
Generelt Af
Berlingske Business

Aktier udgør en tredjedel af unges formuer i hovedstaden

Formuen får lov at arbejde for de unge i hovedstaden. Nye tal viser, at mere end 30 procent af ungdomsformuen i København og Nordsjælland i gennemsnit er placeret i aktier.


Jyllands-Posten Erhverv


Giftig renteswap truer stort økologisk gods

En af Danmarks største økologiske landbrugsbedrifter er truet af en fastrenteswap på næsten 100 mio. kr. Renteaftalen har udløst store tab for landbrugskoncernen, som det seneste år har haft et underskud på 39 mio. kr.

Dansk Supermarked angriber med flere Netto-butikker

Efter en stribe åbninger har Netto-kæden med nu 500 danske butikker lagt en ny, offensiv strategi, så antallet kan øges med yderligere 100 over en årrække. Samtidig jagter discountkæden vækst i Sverige og Polen, hvor den hidtil har haft svært ved at holde tempoet.

Ærkerival spurter fra Arla: Mælkebønder går glip af milliarder

Arla Foods halter efter sin største rival, den hollandske gigant Royal FrieslandCampina (RFC), der tjener mange flere penge til sine mælkebønder. Det skyldes især, at RFC har opbygget de stærkeste positioner på de mest profitable områder i branchen. Helt aktuelt slår en tredobbelt valutacocktail Arla yderligere bagud.


Børsen

VLAK og DF lægger op til massiv beskæring af DR på 16-18 pct

Et sparekrav på 16-18 pct. er på bordet i de afsluttende forhandlinger mellem VLAK og DF om DR's økonomiske fremtid, ­erfarer Børsen. DF har ønsket 25 pct.

Ærkerival i priskrig på Novos hjemmebane: "Vi kan få succes, hvor Novo er ekstremt stærk"

Franske Sanofi går i kødet på Novo Nordisk med sin lancering af diabetesmidlet Suliqua i Danmark. Midlet er 18-38 pct. billigere end Novos pendant.

Nye regler tvinger singler på boligjagt ud af København

Regeringens indgreb fra efteråret 2017, der begrænser adgangen til afdragsfrihed og variable lån, begynder nu for alvor at kunne mærkes. Især på det københavnske boligmarked må singler og forældrekøbere finde alternativer til de mindre lejligheder, de ellers drømmer om købe.

Revisor rokker ved Schlüters forklaring om regnskabsrod


Johan Schlüter blev arrig, da en revisor i retten undsagde hans udlægning af et møde, hvor revisoren rykkede for dokumentation for honorarer


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Formand vil holde ny boss i Danske Bank fri af skandale

Anders Ibsen og Bo Krogsgaard startede enkroneselskab for at teste idé - i dag har Cobiro 45 ansatte: "Det hele er gået meget hurtigt"

Aktier: USA faldt på usikkerhed om handel og politik

Nedtrykte Kina-aktier på nippet til stor kursforløsning

Direktørlivet blev for meget: "Jeg rejser jo ikke fra Fredericia til København i løbet af ugen. Jeg rejser om på den anden side af jorden"

Kæmpe millionbeløb tilflyder dansk pensions-startup

Analyse: Det danske kryptosats, der fes ud

Veloxis' finansdirektør siger op - stopper med det samme

Indblik i Amazon-fabrik splitter danske e-handlere