Det sker i dag: Regnskaber fra erhvervskæmper og løn til afstemning
Grundfos-topchef Mads Nipper præsenterer tirsdag regnskabet for 2017.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Generelt Af
Tal fra erhvervsklenodier

Grundfos præsenterer tirsdag ved middagstid sit regnskab for 2017. Da halvårsregnskabet blev præsenteret sidste år, kunne topchef Mads Nipper fortælle om vækst for første gang i lang tid. Nu løfter han sløret for, om den er fortsat resten af året. Dagen byder også på et regnskab fra en anden traditionsrig og unoteret dansk kæmpe. Skoproducenten Ecco forventes at sende sit regnskab ud tirsdag aften.

Regnskab fra Roblon

På børsen er der regnskab fra en lidt mindre virksomhed. Kabelvirksomheden Roblon, der har hovedsæde i Frederikshavn, fremlægger regnskab for første kvartal, der bl.a. har budt på et frasalg af en stor del af virksomheden.

Generalforsamlinger i C25

Det to C25-selskaber Novozymes og GN Store Nord afholder generalforsamling. På førstnævnte generalforsamling vil bestyrelsen bl.a. have aktionærernes godkendelse af nye retningslinjer for aflønning af direktionen, hvor det bl.a. slås fast, at de skal ses i et europæisk og ikke kun et dansk perspektiv.

Beskæftigelsestal for 2017


Danmarks Statistik fremlægger tal for beskæftigelsen blandt lønmodtagere i 2017. I tredje kvartal havde 2.702.800 personer i alt et lønmodtagerjob.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Formand vil holde ny boss i Danske Bank fri af skandale

Anders Ibsen og Bo Krogsgaard startede enkroneselskab for at teste idé - i dag har Cobiro 45 ansatte: "Det hele er gået meget hurtigt"

Aktier: USA faldt på usikkerhed om handel og politik

Nedtrykte Kina-aktier på nippet til stor kursforløsning

Direktørlivet blev for meget: "Jeg rejser jo ikke fra Fredericia til København i løbet af ugen. Jeg rejser om på den anden side af jorden"

Kæmpe millionbeløb tilflyder dansk pensions-startup

Analyse: Det danske kryptosats, der fes ud

Veloxis' finansdirektør siger op - stopper med det samme

Indblik i Amazon-fabrik splitter danske e-handlere