Det skriver medierne: TDC-bejlere vil skrotte storstilet fusion med MTG
Torsdag den 1. februar blev en planlagt fusion mellem TDC og MTG præsenteret.
Foto: Uffe Weng/Ritzau Scanpix
Generelt Af
Berlingske Business

TDC-formand ser lækket købstilbud som afpresning

TDC føler sig meget unfair behandlet, fordi et fortroligt købstilbud blev sendt til pressen. TDC-bestyrelsesformand Pierre Danon begrunder afvisningen af køberne med, at prisen var alt for lav. Afvist bud kan lokke nye TDC-købere til.

Fondsbørsen indleder jagt på hemmelig kilde bag TDC-lækage


Fondsbørsen gør klar til at finde den person, der lækkede oplysningerne om et TDC-købstilbud til medierne. TDC-aktien steg hele 17,8 pct. på børsen torsdag og er sat under skærpet overvågning.

Nykredit-chef færdig med mission efter rekordstort overskud

Resultatet af Nykredits 2017 er 8 mia. kr. i overskud, hvoraf halvdelen går til aktionærerne, samt et par milliarder det ryger retur som rabatter til boligejerne.

ATP ser mere aktieuro i løbet af 2018

ATP er ikke nervøs for en ny finanskrise, men 2018 vil være et år, der bliver præget af uro på aktiemarkederne. Det mener administrerende direktør i ATP, Christian Hyldahl.

DSV-topchef fik rekordresultat og forventer mere


DSV nåede i 2017 det bedste resultat i transportkoncernens historie, og der er lagt op til yderligere vækst i 2018 med gode udsigter på de fleste markeder, men en svækkelse af den amerikanske dollar kommer til at bremse en del af fremgangen.

Rockwool kan bliver tvunget til at sætte prisen op

Stigende råvareomkostninger var et truende element for Rockwool sidste år, men blandt andet takket være højere salgspriser på selskabets egne isoleringsprodukter lykkedes det alligevel at hive et sæt flotte resultater hjem for året.

Kernesunde kunder giver Spar Nord bonus

Økonomien er kernesund hos både privat- og erhvervskunder, og det er baggrunden for, at Spar Nord i sit regnskab for 2017 netto kunne indtægtsføre 38 mio. kr. på nedskrivningskontoen og dermed øgede sit samlede overskud for året.

Jyllands-Posten Erhverv


Nye bejlere til TDC vil skille sig af med svenskerne


TDC vækker interesse hos et konsortium med danske pensionsselskaber. Men den står på store omvæltninger i telekæmpen, hvis aktionærerne tager imod det købstilbud, som et konsortium har præsenteret. Og fusionen med svenske MTG skal lægges i skuffen, lyder det.

Rockwool vil sætte flere fabrikker i verden


Byggematerialekæmpen Rockwool vil poste markant flere penge i nye fabrikker de kommende år. Topchef Jens Birgersson vil udvide kapaciteten efter stor efterspørgsel.

Lån & Spar øger overskud

Øgede gebyrindtægter og lavere nedskrivninger trækker bundlinjen i Lån & Spar Bank frem.

Højere fragtrater ramte DSV på indtjeningen

Højere fragtrater lagde en dæmper på bruttomarginerne i DSV, der i hård konkurrence med rivalerne har kæmpet for at få plads på de stopfyldte fly og fat i de travle vognmænd.

Nykredit-chef er glad for milepæl

Nykredit har nok penge på kistebunden til at klare fremtidige kapitalkrav. Topchef Michael Rasmussen glæder sig over det bedste regnskab i koncernens historie.

Øretæver til Spar Nord-aktionærer

107.000 aktionærer i Spar Nord kan se frem til et fald i udbyttebetalingen på 30 pct. Det er sådan set okay, siger administrerende direktør i Spar Nord, Lasse Nyby.

Børsen

TDC-drama: Ejere går imod formanden

Drop det planlagte milliardopkøb af MTG og gå i stedet i dialog med konsortiet, der vil købe TDC. Sådan lyder budskabet fra kritiske TDC-ejere til telegigantens bestyrelsesformand, Pierre Danon. Pensionskasserne er klar til opgør med TDC's strategi, TDC-kurs er steget 18 pct. efter bud.

ATP får tab på kort sigt på børsuro

ATP havde medvind på cykelstierne i 2017. Men de stigende renter og faldende børskurser har givet en krævende start på 2018, men ATP-topchef Christian Hyldahl påpeger, at resultat-målsætningen er en absolut målsætning, som skal opnås på lang sigt.

Rockwool investerer 1,7 mia. kr. i byggeoptur


Isoleringskoncernen Rockwool har vokseværk. Selskabet øger investeringsbudgettet til 1,7 mia. kr. for at kunne følge med efterspørgslen på stenuld i især Europa.

Nykredit-topchef tavs om mål for vækst i bank


Nykredit Bank skal vokse, men topchef Michael Rasmussen afviser at sætte konkrete mål for væksten. Det ville være at blæse til krig, mener ekspert.

DSV overrumplet af travlhed i vigtig forretning

DSV skal blive endnu bedre, selvom transportgiganten torsdag fremlagde sit bedste årsregnskab til dato. Ekstraordinær travlhed gav sidste år akut mangel på kapacitet, så underleverandørernes priserne steg, hvilket ikke er væltet over på kunderne i samme hastighed. Så der er plads til forbedringer, vurderer topchefen.

Spar Nord har kernesund økonomi


Økonomien er kernesund hos både privat- og erhvervskunder, og det er baggrunden for, at Spar Nord i sit regnskab for 2017 netto kunne indtægtsføre 38 mio. kr. på nedskrivningskontoen og dermed øgede sit samlede overskud for året.

Sparekasse på jagt efter kapital erobrer kunder


Der strømmer stadig nye kunder til Sparekassen Sjælland-Fyn, der netop har fremlagt tidsplanen for sin kapitaludvidelse. Inden midten af april vil banken hente 400-450 mio. kr.

Har du brug for ny inspiration efter sommerferien? I Børsen Executive Club møder du topchefer fra ind- og udland. Klik her, og læs mere.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Dansk it-komet jagter trecifret millioninvestering hos Facebook-stifter

Aktier: Wall Street sender aktier op på muligt tøbrud overfor Kina

V langer ud efter LA: I må have kort hukommelse

Teva får gylden USA-godkendelse: Aktien brager op

MT Højgaard-fyring: "Tålmodighed slap op"

Verdens rigeste familie er blevet 76 mia kr rigere i dag

Analyse: Pandora-top lancerer ny tv-genre

Nykredit flirter igen med prestigeområde

USA truer Tyrkiet med at udvide sanktioner