Det sker i dag: Dansk og amerikansk gigant kommer med årsregnskab
Foto: Linda Kastrup / Scanpix
Generelt Af
Novo Nordisk årsregnskab
Det er store regnskabsdag og vi starter på toppen med Novo Nordisk. Selv om Novo vokser en smule, bliver det næppe muligt at se fremgangen målt i danske kroner, hvilket skyldes, at dollaren er svækket og det forventes at ramme selskabets toplinje i fjerde kvartal, og at udviklingen i 2018 i bedste fald tegner til at blive flad. Det viser en rundspørge blandt analytikere foretaget af Ritzau Estimates. Novo ventes godt nok at vise vækst - også i kroner - for sin diabetesforretning næste år, men salget i den biofarmaceutiske forretning vil være præget af tilbagegang i salget af blødermidlet Novoseven.

Coloplast kvartalsregnskab
En anden af de store spillere i den danske medicinalindustri Coloplast kommer med regnskab for 1. kvartal. Da Coloplast præsenterede årsregnskab blev aktien sendt ned med næsten 12 pct., da investorerne blev voldsomt skuffede over en nedjustering af de langsigtede indtjeningsforventninger. Så der er spænding om, hvad Coloplast kan levere den her gang.

Apple med årsregnskab
Apple kommer med regnskab for 2017. Der er pres på Iphone-salget, hvor forbrugerne synes Iphone X er for dyr. Det har betydet, at Apple har skåret voldsomt ned for produktionen.

Har du brug for ny inspiration efter sommerferien? I Børsen Executive Club møder du topchefer fra ind- og udland. Klik her, og læs mere.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Dansk it-komet jagter trecifret millioninvestering hos Facebook-stifter

Aktier: Wall Street sender aktier op på muligt tøbrud overfor Kina

V langer ud efter LA: I må have kort hukommelse

Teva får gylden USA-godkendelse: Aktien brager op

MT Højgaard-fyring: "Tålmodighed slap op"

Verdens rigeste familie er blevet 76 mia kr rigere i dag

Analyse: Pandora-top lancerer ny tv-genre

Nykredit flirter igen med prestigeområde

USA truer Tyrkiet med at udvide sanktioner