Det skriver medierne:  Novo-ejer kaster en kvart milliard efter nyt superprojekt
Foto: Scanpix
Berlingske Business

Topdanmark er næste opkøbsmål

To af landets store banker slukkede ved årsskiftet for salget af Topdanmarks pensionsprodukter. Lukningen af de to salgskanaler kan ifølge flere branchefolk være med til at placere selskabet som opkøbsmål, for distribution er nøglen til succes.

Virksomheder foretager opkøb som aldrig før

Antallet af megaopkøb af virksomheder sætter global rekord i januar, viser nye tal. De mange opkøb skyldes, at virksomhederne vælter sig i penge, og at renteniveauet samtidigt er rekordlavt. 

Genmab-partner roser Danmark for at skabe guldæg

Danmark – og særligt en række danske læger – har været med til at gøre Genmabs kræftmiddel Darzalex til en global succeshistorie. Det er budskabet fra det danske biotekselskabs store amerikanske partner, Janssen Biotech.

Massiv PR-kampagne skal hive Nets-tilbud i mål


Den amerikanske kapitalfond, der forsøger at overtage Nets, har indledt en stor annoncekampagne for at minde aktionærerne i Nets om, at tilbuddet på virksomheden snart udløber. Det kan være et tegn på, at der mangler godkendelser.


Jyllands-Posten Erhverv

Novo-ejer kaster en kvart milliard efter nyt superprojekt


Den stenrige Novo Nordisk Fonden kaster 255 mio. kr. efter et nyt supermikroskop, der har potentiale til på sigt at føre til nye lægemidler. Navnet på det nye supermikroskop er MicroMax, og det bliver verdens mest avancerede af sin type.

Coop varsler priskrig og besparelser


Mens der er utilfredshed i kulisserne hos dagligvarekæden Coop, præsenterer ledelsen med formand Lasse Bolander i spidsen en strategiplan, der rummer et lavprisprogram og massive besparelser i flere kæder. Initiativet preller af på de vrede lokale brugsforeninger, der stadig satser på et kampvalg om formandsposten i april. 

Star Wars ser ud til at svigte Lego


Eksperter vurderer, at legofilmen "Star Wars" ikke bliver nær den samme legetøjssucces, som tidligere fim har haft. Det antydes af forskellige meldinger fra eksperter, der har kigget nærmere på salget af "Star Wars"-relateret legetøj.


Børsen

Mærsk ser it-sats' succes afhængig af bred opbakning


A.P. Møller-Mærsk erkender, at den ny fælles virksomhed med IBM er afhængig af, at praktisk talt alle i hele transportleddet er med på projektet. Hvis det fælles it-sats skal blive en succes, kræver det, at hele transportkæden køber ind via projektet, mener Mærsk-direktør. 

Power i dansk tilbagetog - ansatte sendt på deltid


Tingene går ikke som planlagt for den ambitiøse elektronikkæde Power. Der åbnes højest to nye varehuse i år, fastansatte har fået deltidskontrakter, og køkkener skal sælges af hvidevaresælgere. Nu skal Power tjene penge.

Hesalight-formands millionbonus er ugyldig


Formanden i det krakkede Led- firma Hesalight, Lars Jørgensen, fik ca. 12 mio. kr. på tre år, men kurator mener, at aftale om bonus er ugyldig.

/ritzau/FINANSAndre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Finanstilsynet: Gebyrskandale kan ramme flere banker

Enhedslisten kræver garanti mod "klassiske" reformer

Det kan vi lære: Er du topchef eller investor?

DSV: Sådan ruster vi os til en ny krise

Ørsted tager første stik på strategisk vigtigt marked

Eksperter: Positive afkast i sigte for danske aktier resten af 2019

Bliver Noma kåret som verdens bedste restaurant tirsdag?

Aktieluk i Europa: Nedjustering sænkede Daimler i svagt negativt Europa

Skattedom kan give milliardtab i statskassen: "Vi tror, at Skat alt andet lige vil stå til nederlag i flere sager"