Det skriver medierne: Lego nødt til at tæmme den kinesiske drage
Foto: Scanpix
Generelt Af
Lego er nødt til at tæmme den kinesiske drage

Lego er tvunget til at få bedre fat i vækstmarkeder som Kina, for salget af legetøj svigter på de store markeder i Europa og Nordamerika. Men den nye kinesiske online-satsning er ualmindelig svær. Det skriver Finans.

Øretæve til danske svineproducenter

Efter et enkelt godt år i 2017 er de danske svineproducenter nu på vej mod en ny krise. Den seneste tid har prisen på svinekød været hastigt faldende, og ifølge nye prognoser kommer det til at trække blodrøde spor gennem landmændenes regnskaber. Det skriver Finans.


IT-investor skyder med skarpt på Nordea efter kaotisk børsdebut

Onsdag lykkedes det endelig for NPinvestor at komme på børsen, og trods et dyk i aktiekursen på 26 pct. er it-investor og storaktionær Erik Damgaard tilfreds. Men han kritiserer Nordea for de rodede aflysninger før jul. Det skriver Business.

Kristian Jensen: Naturligt at formanden i SAS bliver en dansker


Finansminister Kristian Jensen peger på, at nu hvor Fritz Schur er trådt tilbage som formand i SAS, så skal det være en anden dansker, der overtager posten som formand. Han begrunder det med, at de andre nationale ejere, Sverige og Norge, har meldt ud, at de vil ud af SAS, mens Danmark fastholder sin ejerandel i SAS. Det skriver Børsen.


Har du brug for ny inspiration efter sommerferien? I Børsen Executive Club møder du topchefer fra ind- og udland. Klik her, og læs mere.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Dyrberg/Kern-parret skiltes romantisk, men fortsatte i kreativ samhørighed

Lejlighedskøbere siger farvel til Vesterbro og goddag til Virum

Det vigtigste for dine aktier i ugen der kommer

Tidligere FN-generalsekretær Kofi Annan er død

Ingen endnu lavet en hole-in-one fra Hanglip Mountain

Hun forvandlede en fabrik i baghaven til en global millionvirksomhed: "Jeg synes jo ikke jeg er specielt fantastisk. Jeg er jo bare mig"

Range Rover Sport: Stor bamse er mest til overklassen

Musk-interview skaber uro

Ugen der kommer: Affyrer Anders Dam endnu en udlodningskanon?