Det sker i dag: Postnord og topmøde
Transport- og bygningsminister Ole Birk Olesen (LA) skal i samråd om Postnord.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Generelt Af

Samråd om Postnords plan
Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) og finansminister Kristian Jensen (V) skal i dag på et samråd svare på, hvordan man undgår ulovlig statsstøtte og udkonkurrere private virksomheder, efter Postnord har fået en kapitalindsprøjtning på 1,7 mia. kr. fra den danske og svenske stat.

Straf efter revisionsfusion?
Var KPMG Danmark og EY lige lovligt hurtige, da de skulle fusioneres i 2013? EU-Domstolens generaladvokat kommer i hvert fald torsdag med forslag til dom i en sag om, hvorvidt revisionsselskaberne tyvstartede deres fusion, inden den blev godkendt. Sagen kan ende med en bøde.

May og Macrons topmøde

Storbritanniens premierminister, Theresa May, og Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, mødes i dag ved et topmøde mellem de to lande i England. Det forventes, at brexit vil være højt på dagsordenen. Det er første gang, at Macron besøger Storbritannien, siden han blev præsident.

Har du brug for ny inspiration efter sommerferien? I Børsen Executive Club møder du topchefer fra ind- og udland. Klik her, og læs mere.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Dyrberg/Kern-parret skiltes romantisk, men fortsatte i kreativ samhørighed

Lejlighedskøbere siger farvel til Vesterbro og goddag til Virum

Det vigtigste for dine aktier i ugen der kommer

Tidligere FN-generalsekretær Kofi Annan er død

Ingen endnu lavet en hole-in-one fra Hanglip Mountain

Hun forvandlede en fabrik i baghaven til en global millionvirksomhed: "Jeg synes jo ikke jeg er specielt fantastisk. Jeg er jo bare mig"

Range Rover Sport: Stor bamse er mest til overklassen

Musk-interview skaber uro

Ugen der kommer: Affyrer Anders Dam endnu en udlodningskanon?