Jysk søskendepars rejsebureau-succes får professionel formand
Vibeke Mejer styrter millioner på det rejsebureau, hun driver med broderen, Michael. Ny formand skal hjælpe med mere vækst
Foto: H. C. Jacobsen
Generelt Af
Søskendeparret Vibeke og Michael Mejers rejsebureau-succes, Adventuredk, har fået en professionel formand for sin bestyrelse. Målet er, at de senere års vækst kan fortsættes. Selskabet har i en lang række øget sit overskud hvert eneste år - senest fra 4,6 mio. kr. til 6,6 mio. kr. før skat

Den nye formand for selskabet, der har specialiseret sig i grupperejser for yngre mennesker, er Dion Eriksen, der har tjent sin egen formue på briller.

Dion Eriksen er medejer af en række virksomheder og købte i 2012 Pro Design International sammen med Erhvervsinvest. Tidligere har han selv ejet og drevet 35 Nyt Syn-optikerbutikker sammen med partneren Torben Boldsen.

Adventuredk er netop for femte gang blevet gazellevirksomhed i Børsens opgørelse over landets hurtigstvoksende selskaber.

Selskabet blev startet af Vibeke Mejer i broderens bilforretning i Herning, men ret hurtigt måtte broderen også gå ind i rejsebranchen for at hjælpe søsteren med de mange kunder.

Dion Eriksen tror, at hans egne iværksætter-erfaringer fra opbygning af kæden af optikerbutikker, kan bringes ind i Adventuredk.

Seneste væksttiltag i Adventuredk er et katalog rettet mod en lidtd ældre målgruppe på 28-35-årige. Det er ikke længere kun de helt unge, som rejser ud i verden med rygsæk, og der er et vækstpotentiale, mener rejsebureauet.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Direktørlivet blev for meget: "Jeg rejser jo ikke fra Fredericia til København i løbet af ugen. Jeg rejser om på den anden side af jorden"

Kæmpe millionbeløb tilflyder dansk pensions-startup

Analyse: Det danske kryptosats, der fes ud

Indblik i Amazon-fabrik splitter danske e-handlere

Pitzner-gruppen opkøber dansk plast-gigant: Åbner mulighed for asiatisk eventyr

Springet ud på verdensmarkedet er hård kost for de rådgivende ingeniører

Topøkonom: Markedet undervurderer Trumps toldkrig - hurtigere og hårdere recession er på vej

Medier: Det Hvide Hus vil fyre USA's vicejustitsminister

Vækstfonden: Business angels står bag færre, men større investeringer