Det sker i dag: Sidste rentemøde med Janet Yellen
Foto: Scanpix
Generelt Af
Yellens sidste rentemøde

Den amerikanske centralbank Federal Reserves rentemøde, der slutter onsdag med en melding om renteniveauet fremadrettet, er det sidste med Janet Yellen, 71 år, for bordenden.

Alle venter, at Yellen i aften meddeler, at renten sættes op med et kvart point til 1,50 pct. Det vil i givet fald være den tredje forhøjelse i år.

Iagttagere er mere usikre på hvornår de næste renteforhøjelser kommer, bl. a. fordi præsident Trump har en skattereform på vej. Den vurderes over ti år at øge den amerikanske statsgæld med ikke mindre end 1500 mia. dollar.

Bestikkelse

Den omfattende straffesag om bestikkelse i it-selskabet Atea fortsætter i dag i retten i Glostrup. Det er den, hvor der angiveligt optræder gaver i form af rejser til Formel 1 løb i Dubai.

Brexit igen-igen

Europa-Parlamentet diskuterer i dag om, der er opnået tilstrækkelige fremskridt i første fase af brexit-forhandlingerne til at EU kan gå videre i forhandlingerne.

Tal fra nær og fjern

Danmarks Statistik har samlet tal for beskæftigelsen for lønmodtagere i tredje kvartal og for beskæftigelsen i den offentlige forvaltning og service. I både Tyskland og USA kommer der i dag tal for forbrugerporisernes udvikling i november.


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Lars Seier i største satsning siden Saxo Bank: Koster trecifret millionbeløb at opbygge

USA: Wall Street indleder ugen med røde kurser hele vejen rundt - særligt it blev hårdt ramt

Niels Lunde: Pas på shitstormen, Ilse Jacobsen

Cepos: Råderum vokser til 61 mia kr i 2030

Lundbecks afkast er i top - men aktien får bundkarakter af analytikerne

Det amerikanske budgetunderskud runder 5000 mia. kr.

Afgået bestyrelsesformand vil ikke forklare uenighed bag tredobbelt exit fra magtfuld Grundfos-ejer: "Det er nu ikke specielt dramatisk"

Finansudvalg kræver ministerfirma tjekket efter milliontilførsel

Det holder investeringsøkonomen øje med tirsdag