Det sker i dag: Medvind på SAS' marked
Foto: Vibeke Toft/Scanpix
Generelt Af
Tidligt SAS-regnskab
 Luftfartsselskabet SAS, som den danske stat er medejer af, kommer fra morgenstunden med årsregnskab. Selskabet overraskede i september mange investorer og analytikere ved efter tredje kvartal at præsentere de bedste tal i lange tider. SAS opjusterede og venter at årsresultatet i 2016/17 bliver bedre end de 939 mio. skr., som stod på bundlinjen før skat efter 2015/16., og siden har der været mange tegn på, at der er medvind i selskabets sektor, hvor flere konkurser giver bedre plads til de andre aktører. SAS præsenterer sin årsrapport i hovedsædet i Stockholm.

Passagertal fra København
 Samtidig med SAS' tal melder en af de store SAS-lufthavne, Kastrup, ud med sine trafiktal - antallet af starter og landinger samt antal rejsende - i november.

Tæppe-halvår
Egetæpper, der er en af de største nordeuropæiske tæppeproducenter, er klar med halvårstal. Efter første kvartal fastholdt selskabet sine helårsforventninger, som lover en omsætning på 1,15-1,225 mia. kr., og et driftsresultat (ebit) på 7-8 pct. heraf. I første kvartal realiserede Egetæpper dog en ebit-margin på 9 pct.

Fisk på bordet
Der er fisk – eller i hvert fald fiskekvoter – på bordet ved fiskeriministrenes rådsmøde i Bruxelles. Ministrene skal fastlægge kvoter for, hvad fiskerne må fange næste år.


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Nedtrykte Kina-aktier på nippet til stor kursforløsning

Direktørlivet blev for meget: "Jeg rejser jo ikke fra Fredericia til København i løbet af ugen. Jeg rejser om på den anden side af jorden"

Kæmpe millionbeløb tilflyder dansk pensions-startup

Analyse: Det danske kryptosats, der fes ud

Veloxis' finansdirektør siger op - stopper med det samme

Indblik i Amazon-fabrik splitter danske e-handlere

Pitzner-gruppen opkøber dansk plast-gigant: Åbner mulighed for asiatisk eventyr

Springet ud på verdensmarkedet er hård kost for de rådgivende ingeniører

Topøkonom: Markedet undervurderer Trumps toldkrig - hurtigere og hårdere recession er på vej