Det skriver medierne: Novo frygter diabetesepidemi
Novo Nordisks topchef, Lars Fruergaard Jørgensen, vil dæmme op for at offentlige sygekasser ikke har råd til diabetrsbehandling.
Foto: Scanpix
Generelt Af
Jyllands-Posten Erhverv

Novo-chef frygter diabetesepidemi kan smadre forretningen


Diabetes spreder sig nu så epidemisk hurtigt, at de offentlige sygekasser er i fare for ikke længere at have råd til den behandling, som patienterne får i dag. Den udvikling ønsker Novo Nordisks topchef , Lars Fruergaard Jørgensen, at dæmme op for

Nationalbanken bekymret over slappe låneregler


Danske boligejere er så forgældede, at det er nødvendigt at overvåge boligmarkedet nøje ikke mindst i de store byer. Så kontant reagerer Nationalbanken på en ny bekendtgørelse, efter at det er vedtaget at begrænse adgangen til afdragsfrie lån. 

Berlingske Business

Cyberangreb på dankortet er et mareridt


Et cyberangreb, der lægger dankortet ned flere dage i træk midt i en ny finanskrise, kan få ødelæggende konsekvenser for hele den danske økonomi. Det fremhæver direktør for Nationalbanken, Lars Rohde. Cybersikkerhed er for alvor kommet på dagsordenen for centralbankerne og den finansielle sektor. 

Robotter skal gøre Tryg større 


Digital innovation skal sikre forsikringsselskabet Tryg et markant spring i omsætningen frem mod 2020. Ny strategi fokuserer især på tre udfordringer. 

Saxo Bank taber opgør om trecifret millionbeløb 

Saxo Banks forsøg på at få udenlandske kunder i retten i Danmark slår fejl. Banken vil anke Østre Landsrets dom, der drejer sig om schweizerfrancens pludselige opskrivelse i januar 2015, og som gav Saxo Bank et tab på 700 mio. kr. 

Børsen


Airtame tjener stort på Amazon men vil helst være fri 


Streaming-firmaet Airtame stod i dilemmaet om salg via Amazon og dermed risikoen for at blive opslugt eller at gå solo og dermed gå glip af omsætning. Salget via Amazon udgør i dag 10 pct. af omsætningen, mens marketingdirektør Steffen Hedebrand ville helst være fri. (Forside, side 6-7)

Tryg vil øge omsætning til 1 mia. kr. 


For at modvirke et pres på toplinjen skal forsikringskoncernen Tryg hente 1 mia. kr. fra nye produkter. Det kom frem på Trygs kapitalmarkedsdag i London mandag. Koncernen har aldrig sat barren så højt ifølge topchef Morten Hübbe. 

Aktieplatform noteres på First North 


It-manden Erik Damgaard går på børsen med en ny handelsplatform i selskabet NPinvestor. Platformen, Straticator, gør det muligt at efterligne andre investorer ved automatisk at kopiere deres handler eller at bygge handelsrobotter. Potentialet er ifølge Erik Damgaard enormt.

/ritzau/FINANS

Savner du faglig inspiration i din indbakke? Modtag en mail fra chefredaktør Niels Lunde en gang om ugen og få et konstruktivt blik på ledelse og dansk erhvervsliv. Tilmeld dig til Niels Lundes nyhedsbrev i boksen herunder


Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerEn moderne Hammershøi: Unik kunstner du kan investere i

Annoncørbetalt
indhold af Bruun Rasmussen

Forsiden lige nu


Industritop: Velfærd må vige for klima

Trump: En aftale med Kina er tæt på, men vi bestemmer

Burger King har lanceret en grøntsagsburger, sådan smager den

Færre passagerer gennem lufthavn med vokseværk: "Det er ikke tilfredsstillende"

Storbank vender rundt - ser renteløft frem til nytår

Medierne på grillen: Er det på tide at pressen skrotter bnp-tal?

Veloxis løfter både top- og bundlinje i tredje kvartal - aktien sendt ned

Vestager giver grønt lys til Telias milliardkøb