Det skriver medierne: Novo frygter diabetesepidemi
Novo Nordisks topchef, Lars Fruergaard Jørgensen, vil dæmme op for at offentlige sygekasser ikke har råd til diabetrsbehandling.
Foto: Scanpix
Generelt Af
Jyllands-Posten Erhverv

Novo-chef frygter diabetesepidemi kan smadre forretningen


Diabetes spreder sig nu så epidemisk hurtigt, at de offentlige sygekasser er i fare for ikke længere at have råd til den behandling, som patienterne får i dag. Den udvikling ønsker Novo Nordisks topchef , Lars Fruergaard Jørgensen, at dæmme op for

Nationalbanken bekymret over slappe låneregler


Danske boligejere er så forgældede, at det er nødvendigt at overvåge boligmarkedet nøje ikke mindst i de store byer. Så kontant reagerer Nationalbanken på en ny bekendtgørelse, efter at det er vedtaget at begrænse adgangen til afdragsfrie lån. 

Berlingske Business

Cyberangreb på dankortet er et mareridt


Et cyberangreb, der lægger dankortet ned flere dage i træk midt i en ny finanskrise, kan få ødelæggende konsekvenser for hele den danske økonomi. Det fremhæver direktør for Nationalbanken, Lars Rohde. Cybersikkerhed er for alvor kommet på dagsordenen for centralbankerne og den finansielle sektor. 

Robotter skal gøre Tryg større 


Digital innovation skal sikre forsikringsselskabet Tryg et markant spring i omsætningen frem mod 2020. Ny strategi fokuserer især på tre udfordringer. 

Saxo Bank taber opgør om trecifret millionbeløb 

Saxo Banks forsøg på at få udenlandske kunder i retten i Danmark slår fejl. Banken vil anke Østre Landsrets dom, der drejer sig om schweizerfrancens pludselige opskrivelse i januar 2015, og som gav Saxo Bank et tab på 700 mio. kr. 

Børsen


Airtame tjener stort på Amazon men vil helst være fri 


Streaming-firmaet Airtame stod i dilemmaet om salg via Amazon og dermed risikoen for at blive opslugt eller at gå solo og dermed gå glip af omsætning. Salget via Amazon udgør i dag 10 pct. af omsætningen, mens marketingdirektør Steffen Hedebrand ville helst være fri. (Forside, side 6-7)

Tryg vil øge omsætning til 1 mia. kr. 


For at modvirke et pres på toplinjen skal forsikringskoncernen Tryg hente 1 mia. kr. fra nye produkter. Det kom frem på Trygs kapitalmarkedsdag i London mandag. Koncernen har aldrig sat barren så højt ifølge topchef Morten Hübbe. 

Aktieplatform noteres på First North 


It-manden Erik Damgaard går på børsen med en ny handelsplatform i selskabet NPinvestor. Platformen, Straticator, gør det muligt at efterligne andre investorer ved automatisk at kopiere deres handler eller at bygge handelsrobotter. Potentialet er ifølge Erik Damgaard enormt.

/ritzau/FINANS

NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Rederibosser ser lys fremtid trods handelskrig - forventer vækst i de kommende år

Hvidvaskpresset stiger hos de lokale banker: "Det fylder på alle niveauer"

Kina finder nye våben i kamp mod Trump

Theresa May nægter at trække sig - minister går af i protest

Klumme: Hvorfor svarer SØIK ikke Anders Dam?

Dansk udvikler af rumfartsudstyr afslutter succesfuldt aktieudbud - overtegnet med over 90 pct

Plastindustrien satser stort på bæredygtig fødevareemballage

Mette Frederiksen efter Thulesen trak en streg i sandet: Et mindretal skal ikke have lov til at true sig til at lave om på politik

Real Madrid vinder appelsag om ulovlig statsstøtte