Det skriver medierne: Danskere sparer ikke op til pensionen
Danskerne sparer ikke nok op til pensionen, mener ATP.
Foto: Torben Christensen/scanpix
Generelt Af
Børsen

Landbrugsformand vil have en plan b til Nykredit-notering

Repræsentantskabsmedlem og formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild advarer direkte mod at børsnotere Nykredit uden at have undersøgt alternativer. Læs historien her.

Postnord tror på lys fremtid i Danmark

Peter Kjær Jensen, der er administrerende direktør i Postnords danske afdeling, tror på, at det danske postvæsen går en lys fremtid i møde efter regnskabet for tredje kvartal er blevet offentliggjort. Læs den her.

Det sociale medie List101 vil udfordre Facebook og Snapchat

Et nyt socialt medie List101, der er skabt af den danske datingiværksætter Robert Hintze, vil udfordre de eksisterende sociale medier, der dominerer branchen, heriblandt Facebook og Snapchat. Læs her.

Biotechnologies tester det danske marked

Det danske biotekselskab Biotechnologies, som er stiftet af tidligere ansatte fra selskabet Pharmexa, ønsker at skifte den svenske børsnotering, som skete i 2016, ud med en dansk. Hele historien her.


Jyllands-Posten Erhverv

Danske hoteller får rekordoverskud i 2017

Den danske hotelbranche går frem i 2017 med et samlet rekordoverskud på over 2 mia. kr., hvilket er en fordobling af overskuddet fra sidste år.

Egmont vil investere i bloggere

Egmonts administrerende direktør, Klaus Høeg-Hagensen, mener, at blogger- og influencer-området kan blive det store vækstområde i fremtiden og vil derfor gå ind på markedet. 

Ny præsident for World Economic Forum er udpeget


Norsk toppolitiker Børge Brende er blevet udnævnt til at blive den nye præsident for World Economic Forum, hvor han dermed vil blive den højest placerede i organisationen efter grundlægger og administrerende bestyrelsesformand, professor Klaus Schwab.


Berlingske Business

Nordea satser stort på digitalisering

Chef i Nordea Casper von Koskull satser stort på digitalisering som en del af bankens fremtid og udtaler, at alt banken udvikler i fremtiden skal først og fremmest kunne fungere på mobiltelefoner.

Danskere sætter ikke penge til side til pension

Ifølge nye tal fra ATP sætter lønmodtagere slet ikke eller kun i meget begrænset omfang penge til side til deres pension.

Hvidvask-sagen har konsekvenser for indblandet bankmand


Hvidvask-sagen, hvor millioner af kroner fra diktaturet i Aserbajdsjan gik gennem Danske Bank til den magtfulde bulgarer Kalin Mitrev, koster ham pladsen ved bordet, når beslutninger om internationale banklån til projekter i Aserbajdsjan skal træffes.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Zig-zag-kursen fortsætter på det amerikanske aktiemarked

Danske Bank får svært ved at finde topchef: "Kandidaterne skal være 100 pct. skudsikre, og listen er nok ikke blevet længere efter det her"

Løkke om brexit: "Der skal findes en tredje vej frem og det kræver noget kreativitet

Niels Lunde: Ole Andersen har udspillet sin rolle

Overblik: Derfor er den irske grænse et brexit-problem

Hvidvaskkunder købte pels for flere millioner i dansk selskab

May: Brexit-aftale kan landes inden for dage eller uger

Kometkarrieren sikrede ham landets næstdyreste hus: Nu er Danske Banks kronprins dumpet