Det skriver medierne: Oliegigant dropper Nordsøen
Foto: Scanpix/Tom Ingvardsen
BERLINGSKE BUSINESS

Endnu en Nordsø-kæmpe trækker stikket

Amerikanske Hess gør, ligesom Dong og Mærsk, klar til at afhænde sine olieaktiver i den danske nordsø. Dermed vil de tre største spillere være forsvundet på et år. (Side 8)

Køkkenchefen vil på børsen før jul


TCM Group, der fremstiller mærkevarekøkkener, bliver børsnoteret som en helt anden virksomhed efter mange år hos kapitalfonde. (Forsiden + side 4 og 5)

JYLLANDS POSTEN ERHVERV

COOP-chef fortryder: Økologibudskab gik over stregen

Mens topchef Peter Høgsted skal håndtere ballade fra især landbruget om budskaber i Coops økologikampange, er han også under pres fra dele af sit eget bagland for en ny strategi for dagligvarekoncernen. Derfra lyder der krav om, at han skal udskiftes som chef. (Forside + Side 8)

Danske svineproducenter står til største overskud i 15 år

Efter en lang og dyb krise har danske svineproducenter udsigt til flotte resultater. For nogle kommer opsvinget dog for sent. (Side 6)

BØRSEN

Lego-familier vil skyde formue i familiefirmaer


Kirk Johansen-slægtens pengetank, Kirk Kapital, er klar til at skrue kraftigt op for investeringerne i danske familieejede virksomheder. (Forside + side 6 og 7)

Nordea og Nets vil have Dankort ind i Apple Pay


Visa og Mastercard er med, når Apple Pay bliver lanceret i Danmark. Både Nordea og Nets vil integrere Dankort i løsningen, mens Apple er tavs. (Side 8)

391.000 job er truet af digitalisering

Danmarks 1000 største virksomheder frygter for deres omsætning som følge øget digitalisering, viser en rundspørge fra Rambøll og Dansk IT. (Side 10)

Orphazyme skal teste appetit på dansk biotek


Biotekselsksabet har meldt sig klar til børsnotering i november på basis af tre lægemiddelkandidater, der kan ramme markedet indenfor to-tre år. (Side 16)Er du bedre end dine kolleger til at handle aktier?

Deltag i Børsens aktiespil. Her kan du risikofrit teste dine evner som investor. Du kan også oprette en gruppe for alle dine kolleger, så I kan dyste om, hvem der er arbejdspladsens bedste investor. Er det dig, der skal løbe med håneretten i kantinen? Vinderen af hele spillet får en hovedpræmie på 250.000 kroner. Tilmeld dig her

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Canadiere hev 894 mio ud af Skat med hjælp fra banker

Udbytteskandale vokser efter fejl hos Nordea, SEB og Danske Bank: 940 mio kr kan være tabt

Storaktionærer flokkes om fynsk small cap-selskab: Aktien er braget op med 47 pct. på én måned

Løkke ville hele tiden have Ellemann som formand

Sådan vinder du 250.000 kroner i Børsens aktiespil - fire eksperter giver råd

Eksperter spår hop i oliepris efter bomber i Saudi-Arabien: "Det er et chok til oliemarkedet, og vi vil helt sikkert se højere priser"

DNB på vej med lavere priser på formueforvaltning

Mindeplads for Kim Larsen i København bliver afvist af familien

Eks-premierminister kalder Boris Johnson populist