Det skriver medierne: Iværksætterpanel er mere ambitiøst end Regeringen
Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2017)
Generelt Af
Iværksætterpanel er mere ambitiøst end regeringen

Regeringens iværksætterpanel savner flere ambitioner i regeringens erhvervsudspil. Ifølge panelets formand, Tommy Ahlers, lytter regeringen ikke ordentligt efter. Det skriver business.dk.

ATP's topchef advarer om et heftigt fald i afkastet

Danmarks største pengetank, ATP, ser et brat og snarligt skifte i de afkast, pensionskæmpen er i stand til at skabe. De nuværende "exceptionelt" høje pengestrømme fra især aktieinvesteringer kan ifølge ATP's topchef næppe vare ved. Det skriver business.dk.

Arla rykker ind på et nyt vækstmarked


Mejerikoncernen Arla Foods etablerer sig nu i endnu et afrikansk land for at realisere målet om at flerdoble salget på vækstmarkederne. Målet er at øge omsætningen syd for Sahara til 2 mia. kr. Det skriver finans.dk.

Tidligere ansatte udfordrer Dong på hjemmebanen

To tidligere topchefer i Dongs vindforretning har fået en ny konkurrent til Dongs havvindmølleprojekter på benene. Lars Thaaning Pedersen og Henrik Scheinemann har sammen med Copenhagen Infrastructure Partners lavet et nyt selskab, der udfordrer Dong på havvindmøller. Det skriver finans.dk.

Global strategi for net-supermarked forkastet


Netbutikken Shobr er i krise efter et forsinket og kaotisk regnskab. Den omfattende netbutik, der rummer mærkevarer fra store brands som Arla, Carlsberg og Nestlé, har mistet opbakning fra store dele af ejerkredsen. Bestyrelsen, med Bluegarden-topchef Mogens Elsberg i front, er ude. Det skriver finans.dk.

ATP jagter Warren Buffett på vigtigt nøgletal

ATP's afkast justeret for risiko ligger i nærheden af den berømte investor Warren Buffett. Christian Hyldahl, der startede som topchef i januar, vil se på, hvad pensionskæmpen kan gøre inden for de eksisterende rammer for at levere et højere afkast. Det skriver finans.dk.

Regeringen vil sænke afgifter - men nu stiger de

Trods løfter om byrdelettelser stiger afgifterne på en række dagligvarer 1. januar. "Politik, når det er værst," siger købmand. DF kræver mere ambitiøst udspil. Læs artiklen her. 

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Aktieanalysechef: "Det her er endnu et tegn på det førerskab som Ørsted har"

Ørsted sejrer i stor udbudsrunde - foretrukket til havvindmøllepark i New York

Negativ rente tvinger storbanker til at sadle om: "Det er en udfordring"

Trump: USA har ødelagt iransk drone i Hormuzstrædet

Golfklub trodser tendensen og skaber medlemsvækst: "Havde jeg forventet, at medlemstallet ville stige med over 250? Ikke i mine vildeste drømme"

Uafhængig formueforvalter har solgt ud af aktier: Kursfald truer forude

Aktiestatus i USA: Netflix får stryg efter regnskab

Topchefen i Danske Bank vil ikke sige, hvor han ser fejl og mangler: "Men jeg vil godt sige, hvad der karakteriserer en god bank"

Markedet lukker: DSV blev presset i bund efter Panalpina-tal