Det skriver medierne: Ejendomsudviklere scorer stor gevinst på byggeboom
Foto: Søren Bidstrup/Scanpix
Generelt Af
Ejendomsudviklere scorer stor gevinst på byggeboom

De store ejendomsudviklere tjener store penge på byggeboomet, mens entreprenørerne stadig tjener relativt lidt. Det handler om risikofordeling og god timing, lyder det fra Deloitte. Det skriver Finans.

SP-chefen spinder guld på plastic

Frank Gad, der er storaktionær og administrerende direktør i SP Group, har tjent gode penge på kursudviklingen i den børsnoterede plastvirksomhed. SP Group er de seneste fem år braget i vejret på børsen med en samlet kursstigning på 956 pct. Det skriver Finans

Carlsberg på kant med regler for markedsføring


Eksperter kalder det et klart brud på markedsføringsloven, at Carlsberg ikke fortæller, at det er bryggeriet, der står bag en humoristisk hjemmeside om fadøllens fortræffeligheder. Det skriver Berlingske Business

SAS er igen mere værd end Norwegian

Rollerne er blevet byttet om i skandinavisk luftfart, hvor ellers kriseforfulgte SAS har fundet den kommercielle takt, mens Norwegian ganske uvant kæmper med problemer. Det skriver Berlingske Business.

Den flyvende tiger sætter kløer i det globale marked


Flying Tiger Copenhagen slår i denne uge dørene op for butik nummer 800. Den flyvende tiger fra hovedstaden er fortællingen om en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Målet er 1500 butikker i 2020. Det skriver Berlingske Business.

Lauritzen Fonden pøser flere penge i omstridt biotekhåb

Biotekselskabet Meabco venter eksplosiv vækst i salget til tæt på 10 mia. kr. om fem år. Den hovedrige Lauritzen Fonden bakker op med nyt millionindskud. Læs historien her

Dansk EU-finanschef: Danmark skal med i bankunionen

Den kommende danske chef for EU's bankunions krumtap, Den Fælles Afviklingsinstans, mener, at Danmark bør gå med i EU's bankunion. VLAk-regeringen er splittet i tre om dansk deltagelse i bankunionen. Læs historien her. 

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Formand vil holde ny boss i Danske Bank fri af skandale

Anders Ibsen og Bo Krogsgaard startede enkroneselskab for at teste idé - i dag har Cobiro 45 ansatte: "Det hele er gået meget hurtigt"

Aktier: USA faldt på usikkerhed om handel og politik

Nedtrykte Kina-aktier på nippet til stor kursforløsning

Direktørlivet blev for meget: "Jeg rejser jo ikke fra Fredericia til København i løbet af ugen. Jeg rejser om på den anden side af jorden"

Kæmpe millionbeløb tilflyder dansk pensions-startup

Analyse: Det danske kryptosats, der fes ud

Veloxis' finansdirektør siger op - stopper med det samme

Indblik i Amazon-fabrik splitter danske e-handlere