Premier Is køber Hjem Is af en række private investorer
De legendariske Hjem Is-biler skal have ny ejer. Premier Is køber selskabet af fire private investorer.
Foto: Brian Bergmann/Scanpix
Generelt Af
Midt i det halvkedelige sommervejr er isforretningen med de velkendte klokker Hjem Is blevet solgt til Premier Is.

Det oplyser Food Union Group, der ejer Premier Is, i en pressemeddelelse.

"Med købet af Hjem Is styrker vi vores position på det danske is-marked og understøtter på den måde vores fortsatte indsats for at ekspandere i Nordeuropa. Hjem Is virksomhed med is-distribution komplementerer fint vores nuværende forretning i Danmark, Premier Is, som er landets førende inden for is-produktion af mærkevarer. Vi vil fortsætte med Hjem Is i Danmark ved at tilbyde de bedste is på markedet ," siger Andrey Beskhmelnitskiy, Adm. direktør og grundlægger af Food Union Group.

Køber fra fire private investorer


Hidtil har Hjem Is været ejet af af fire private investorer i form af Hjem Is' nu afgående topchef Frank Waller og Erik Thaysen samt brødrene Tom Roth og Per Roth. De købte Hjem Is af Nestlé i 2014.

Food Union Group oplyser ikke, hvad Hjem Is har kostet, men en af sælgerne, Frank Waller, glæder sig over salget.

"Premier Is er en mere naturlig ejer af Hjem Is end os. Med sin lange historie og traditioner for isproduktion er Premier Is den bedste partner for Hjem Is for at sikre den højeste kvalitet i hele værdikæden. Derudover har Food Union Group bedre muligheder for at udvikle og investere i Hjem Is. Vi har været glade for at eje Hjem Is og vi ser en lovende fremtid for Hjem Is inden for Food Union koncernen," udtaler Frank Waller.

Aftalen træder i kraft pr. 1. juli 2017. Her vil driften af Hjem Is blive ledet af den nuværende distributionsdirektør Torben Meng som adm. direktør.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Besøg på verdens mest berømte vingård

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb

  Fastelavnsboller har aldrig været mere forskellige

  Forfejlet og rædsom "Parasitterne" på Aarhus Teater

  Uber kører fortsat med milliardminus trods stor vækst