Det skriver medierne
Foto: Scanpix
Generelt Af
BØRSEN

PARKEN TABER 314 MIO. KR. PÅ FITNESS DK


Mens FC København og Lalandia skæpper godt i Parken, Sport & Entertainments kasse, så bløder Fitness dk. Parken købte i 2006 fitnesskæden for 324 mio. kr., og siden er værdien nedskrevet med 315 mio. kr. Bestyrelsesformand Bo Rygaard sparker nu gang i et oprydningsforsøg, men lykkes det ikke, åbner han for en partner. (Forside, side 6-7)

BERLINGSKE BUSINESS

TELESELSKABER VIL BREMSE ADVOKATERS PIRATJAGT


Domstolene udleverer titusinder af danskeres navne og adresser til advokatfirmaer, som kræver penge ind for piratkopiering. Men der er aldrig afsagt domme på området, og nu siger teleselskaberne stop for udleveringerne. De støttes af både en ophavsretsekspert og Forbrugerrådet Tænk. (Forside, side 4-5)

COMEBACK TIL BØGERNE LØFTER BOG & IDÉ-KÆDENS RESULTAT

En skærpet profil som boghandler har givet et tilfredsstillende resultat hos den frivillige kæde Bog & Idé, hvor ejerne kan glæde sig over fremgang både på salg og indtjening. Nu vil selskabet bag kæden åbne online-boghandler. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN FINANS

DONGS OLIESALG KAN GENOPLIVE ARBEJDSPLADSER I NORDSØEN


Danmarks førende offshoreby, Esbjerg, kan få et jobmæssigt boost efter Dongs salg af olie- og gasdivisionen til schweiziske Ineos. For den nye ejer har varslet store investeringer ude i Nordsøen. (Forside, side 6-7)

KONKURRENTERNE HALER IND PÅ DANISH CROWN


Danish Crowns ledelse har et mål om at øge det indtjeningsmæssige forspring til konkurrenterne. Det seneste halve år er der sket det stik modsatte. (Side 4)

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Trumps toldbombe mod biler fra EU er defekt: "Fakta ser ikke ud til at forstyrre Trump"

  Norwegian sælger nye aktier til spotpris - aktien i stort dyk

  Chefstrateg: Her er tre ting der kan ændre aktiestemningen

  Handelsbanken reserverer 172 mio kr til afgående direktør

  7 MP'er forlader Labour i protest mod Corbyn: "Labours forræderi om Europa står nu klart for alle"

  Under finanskrisen arbejdede PFA's investeringsdirektør på tre timers søvn: "Det fik til sidst blodårerne i mine øjne til at springe"

  Britisk gigant stiger pænt efter regnskab

  Zorniger efter fyring: Jeg ser tilbage med et stort smil