Det skriver medierne
Foto: Scanpix
Generelt Af
BØRSEN

PARKEN TABER 314 MIO. KR. PÅ FITNESS DK


Mens FC København og Lalandia skæpper godt i Parken, Sport & Entertainments kasse, så bløder Fitness dk. Parken købte i 2006 fitnesskæden for 324 mio. kr., og siden er værdien nedskrevet med 315 mio. kr. Bestyrelsesformand Bo Rygaard sparker nu gang i et oprydningsforsøg, men lykkes det ikke, åbner han for en partner. (Forside, side 6-7)

BERLINGSKE BUSINESS

TELESELSKABER VIL BREMSE ADVOKATERS PIRATJAGT


Domstolene udleverer titusinder af danskeres navne og adresser til advokatfirmaer, som kræver penge ind for piratkopiering. Men der er aldrig afsagt domme på området, og nu siger teleselskaberne stop for udleveringerne. De støttes af både en ophavsretsekspert og Forbrugerrådet Tænk. (Forside, side 4-5)

COMEBACK TIL BØGERNE LØFTER BOG & IDÉ-KÆDENS RESULTAT

En skærpet profil som boghandler har givet et tilfredsstillende resultat hos den frivillige kæde Bog & Idé, hvor ejerne kan glæde sig over fremgang både på salg og indtjening. Nu vil selskabet bag kæden åbne online-boghandler. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN FINANS

DONGS OLIESALG KAN GENOPLIVE ARBEJDSPLADSER I NORDSØEN


Danmarks førende offshoreby, Esbjerg, kan få et jobmæssigt boost efter Dongs salg af olie- og gasdivisionen til schweiziske Ineos. For den nye ejer har varslet store investeringer ude i Nordsøen. (Forside, side 6-7)

KONKURRENTERNE HALER IND PÅ DANISH CROWN


Danish Crowns ledelse har et mål om at øge det indtjeningsmæssige forspring til konkurrenterne. Det seneste halve år er der sket det stik modsatte. (Side 4)

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Johnson & Johnson: Genmabs Darzalex solgte for 774 mio dollar i andet kvartal - smadrer analytikernes forventninger

For anden gang på en uge: Danske Bank hyrer nye compliance-ansatte - denne gang er det tre chefer

Kandidaten til EU's topjob i sin første store tale: Vil have klimaneutralitet i 2050 og 50 pct kvinder i EU-Kommissionen

S&P spår risici ved Deutsche Bank-toppens spareplan: Forsinkelser kan hæmme

Aktiestatus: Pandora stiger til tops i stille marked

Goldman Sachs skyder trecifret millionbeløb i platform fra Berlin som finder højrentekonti til kunder som er trætte af nulrente

Von der Leyen i gavehumør for at sikre topjob: Har sendt breve rundt for at sikre opbakning