Det skriver medierne: PFA satser udenfor storbyerne
Foto: Scanpix
Generelt Af
Berlingske Business

Vestas satser på industriel stordrift

Efter markant fremgang for Vestas er der nu udsigt til stabilisering. Vindmølleindustrien vil blive samlet på færre hænder, og Vestas kan tænkes at foretage opkøb. (Forside, side 12-13)

Banker rådgiver mod kunders bedste


Banker plejer i mange tilfælde egne interesser, når det gælder rådgivning om investeringsforeninger. Det vurderer professor Jesper Rangvid på baggrund af ny forskning. Bankerne afviser kritikken. (Side 6-7)

Jyllands-Posten Erhverv

Farvel til USA som favorit blandt investeringslande

Investorerne er begyndt at trække penge ud af amerikanske aktier og investeringsforeninger og sender dem i stedet over Atlanten til Europa og vækstlandene. (Side 2)

Novo afviser salg af forskningsprojekter

Novo Nordisk har lukket en række projekter ned – blandt andet den tidligere store satsning på insulin i pilleform. De mange forskningsmilliarder skal dog ikke komme andre til gode, da det potentielt kunne blive en ny konkurrent til Novo Nordisk. (Side 9)

PFA satser stort på boliger udenfor København og Aarhus

Pensionsgiganten PFA fokuserer i første omgang på investeringer i 15-16 store vækstbyer spredt over hele Danmark. (Side 10-11)

Nordea investerede københavnernes penge i atomvåben-selskab

Penge fra Københavns Kommune har været investeret i et selskab, der er med til at producere atomvåben. Det er sket, på trods af at selskabet er blacklistet af Københavns Kommune. (Side 12)

Børsen

Fyret Vestas-chef scorede 40 mio. i hemmeligt forlig

Henrik Nørremark, der for fem år siden blev fyret fra Vestas og fik frataget sin fratrædelsespakke og meldt til Bagmandspolitiet, har fået 40 mio. kr. ud af et hidtil hemmeligholdt forlig med sin tidligere arbejdsgiver. Vestas' indiske partner, RRB, betalte på vegne af Vestas pengene direkte til Nørremark. (Forside, side 6-7)

Udlånsplatform mistænker svig bag konkursramt lån

To virksomheder, der har lånt penge hos investorer via udlånsplatformen Flex Funding, er gået konkurs. Udlånsplatformen mistænker svig i et af lånene. 63 virksomheder har lånt penge af investorer uden om banken. (Side 8)

Ny chef firedobler resultat på salg af emhætter

Efter fem lidt sløve år tror nye ejere af lille nordjysk nicheselskab, Eico, der sælger dyre italienske design-emhætte, på, at udviklingen er vendt. Forude venter salgsvækst og bedre afkast af deres investering. (Side 11)

/ritzau/FINANS
NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerKøb øl-aktier: De skummer over nu

Annoncørbetalt
indhold af Investtech

Forsiden lige nu


Thulesen: DF redder ikke S fra løftebrud

Helle Ib: DF blokerer for Mette F's powershopping

Theresa May vil lade Underhuset stemme om ny folkeafstemning om brexit

Ny måling: Danskerne er splittet om højere skatter for ekstra velfærd

Cityring står foran voldgiftsag i milliardklassen

Lagkagehusets gæld vokser til 1,3 mia. kr.: Hæver kassekreditten for at vokse mere

Markedet lukker: Vestas og Genmab i top i positivt nyhedstyndt C25

Togselskabet SJ skal drive trafikken med Øresundstoget fra 2020

Corydon og Bocian sætter økonomisk spørgsmålstegn ved Løkke og Frederiksens klima-ambitioner: "Der er overhovedet ikke sat penge af til det"