Det skriver medierne: Jyske Banks aktiesalg køligt modtaget
Anders Dam - topchef i Jyske Bank
Foto: PR Foto
Generelt Af
Børsen

Globale storbanker anbefaler at købe  europæiske aktier

Valget af Emmanuel Macron til præsident i Frankrig og flotte regnskaber fra Europas største virksomheder får nu en stribe globale storbanker til at anbefale investorer at købe europæiske aktier. Ifølge Barclays er der tegn på et betydeligt opsving. Læs historien her.

Jyske Banks aktiesalg får kølig nordjysk modtagelse

Jyske Banks topchef, Anders Dam, åbner for at sælge aktier i Nordjyske Bank, godt to år efter, at banken hjalp Nordjyske Bank med købstilbud på den ombejlede Nørresundby Bank. Aktierne til en værdi på 800 mio. kr. er ikke attraktive for Spar Nord. Læs mere her.

Modegigant styrker service i norden

Den tyske onlinemodegigant, Zalando, skruer op for tilbuddene i Norden for at få en endnu større bid af markedet. Målet er et salg på 7,5 mia. kr. (Side 9)

Medtech-startups bremses af manglende finansiering

Unge medtech-virksomheder rammes af finansieringsproblemer, når skridtet fra udvikling til kommercialisering skal tages. Derfor vælges der ofte en børsnotering i Sverige eller et salg til udlandet. (Side 11)

Egmont smider tocifret miobeløb i digitalt bureau

Magasinudgiveren Egmont Publishing har investeret et tocifret miollionbeløb i det digitale bureau s360, der nu planlægger at gå ind på det svenske og norske marked. (Side 12)

Kirk Kapital scorer gevinst på 200 mio. kr.

Kirk Johansen-familien lander det bedste resultat i fire år på deres fly, skibe, ejendomme og meget andet. En ny direktør er tiltrådt i stilhed. (Side 14)

Berlingske Business

Ny lovgivning skal tæmme auktionsbranchen

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har nedsat et udvalg, som skal forberede en modernisering af lovgivningen inden for auktioner og handel med brugte genstande. Det er der brug for, mener man både hos Bruun Rasmussen og Lauritz.com. (Forside, side 3)

CBB og Plenti hæver mobilpriser - 3 fortsætter uændret

CBB og Plenti er de næste i rækken, som hæver priserne oven på EU's krav om, at alle fra 15. juni skal kunne bruge tale og data på rejser i Europa til samme pris som hjemme. Til gengæld vil 3 ikke ændre på hverken priser eller abonnementer. (Side 12)

Jyllands-Posten Erhverv

Hummel henter ny topchef hos Bestseller

Hummels ejer og bestyrelsesformand, Christian Stadil, henter ny Hummel-anfører hos Bestseller. Den 41-årige Allan Vad Nielsen, som kommer fra Bestseller-koncernen, skal fordoble omsætningen i sportstøjsvirksomheden. (Forside, side 4)

Detroniserede Falck-bosser får nyt stort mio. underskud

Den tidligere topduo i redningskoncernen Falck - Allan Søgaard Larsen og Morten R. Pedersen - er igen blevet ramt hårdt af redningskoncernens nedtur. De to sidder på godt 10 pct. af aktierne den internationale ambulanceoperatør, der har tabt 85 mio. kr.

Spar Nord vil erobre verden

Den nordjyske bank Spar Nord har åbnet et kontor i Silicon Valley og overvejer også at indtage New York og London. "Det er vigtigt, at vi tænker innovativt såvel som proaktivt for at følge med tiden", siger innovationschef i Spar Nord, Kim Østergaard. (Side 5)

/ritzau/FINANS

NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Tillykke med sejren, Boris, nu kommer de store bakker

Holbæk-projekt til 2,5 milliarder kroner skal gennemføres af kendt developer fra Grønttorvet

Hvid røg i handelskrigen – Trump og Kina bekræfter første fase af en aftale

EU-ledere gør klar til at tale fremtid med Johnson: "Vi er klar til at forsvare de europæiske interesser"

Tyskland taber eksporttronen til USA

Tonny Thierry Andersen godkendt af Finanstilsynet efter ni måneder

Portræt: Tidligere Danske Bank-kronprins endeligt kendt hæderlig og egnet til job i Nykreidt

FLSmidth snupper afgående NKT-finansdirektør

Mediesky milliardær scorer mellem 300 og 400 mio kr på salg af Fitness World