Det skriver medierne: Jyske Banks aktiesalg køligt modtaget
Anders Dam - topchef i Jyske Bank
Foto: PR Foto
Generelt Af
Børsen

Globale storbanker anbefaler at købe  europæiske aktier

Valget af Emmanuel Macron til præsident i Frankrig og flotte regnskaber fra Europas største virksomheder får nu en stribe globale storbanker til at anbefale investorer at købe europæiske aktier. Ifølge Barclays er der tegn på et betydeligt opsving. Læs historien her.

Jyske Banks aktiesalg får kølig nordjysk modtagelse

Jyske Banks topchef, Anders Dam, åbner for at sælge aktier i Nordjyske Bank, godt to år efter, at banken hjalp Nordjyske Bank med købstilbud på den ombejlede Nørresundby Bank. Aktierne til en værdi på 800 mio. kr. er ikke attraktive for Spar Nord. Læs mere her.

Modegigant styrker service i norden

Den tyske onlinemodegigant, Zalando, skruer op for tilbuddene i Norden for at få en endnu større bid af markedet. Målet er et salg på 7,5 mia. kr. (Side 9)

Medtech-startups bremses af manglende finansiering

Unge medtech-virksomheder rammes af finansieringsproblemer, når skridtet fra udvikling til kommercialisering skal tages. Derfor vælges der ofte en børsnotering i Sverige eller et salg til udlandet. (Side 11)

Egmont smider tocifret miobeløb i digitalt bureau

Magasinudgiveren Egmont Publishing har investeret et tocifret miollionbeløb i det digitale bureau s360, der nu planlægger at gå ind på det svenske og norske marked. (Side 12)

Kirk Kapital scorer gevinst på 200 mio. kr.

Kirk Johansen-familien lander det bedste resultat i fire år på deres fly, skibe, ejendomme og meget andet. En ny direktør er tiltrådt i stilhed. (Side 14)

Berlingske Business

Ny lovgivning skal tæmme auktionsbranchen

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har nedsat et udvalg, som skal forberede en modernisering af lovgivningen inden for auktioner og handel med brugte genstande. Det er der brug for, mener man både hos Bruun Rasmussen og Lauritz.com. (Forside, side 3)

CBB og Plenti hæver mobilpriser - 3 fortsætter uændret

CBB og Plenti er de næste i rækken, som hæver priserne oven på EU's krav om, at alle fra 15. juni skal kunne bruge tale og data på rejser i Europa til samme pris som hjemme. Til gengæld vil 3 ikke ændre på hverken priser eller abonnementer. (Side 12)

Jyllands-Posten Erhverv

Hummel henter ny topchef hos Bestseller

Hummels ejer og bestyrelsesformand, Christian Stadil, henter ny Hummel-anfører hos Bestseller. Den 41-årige Allan Vad Nielsen, som kommer fra Bestseller-koncernen, skal fordoble omsætningen i sportstøjsvirksomheden. (Forside, side 4)

Detroniserede Falck-bosser får nyt stort mio. underskud

Den tidligere topduo i redningskoncernen Falck - Allan Søgaard Larsen og Morten R. Pedersen - er igen blevet ramt hårdt af redningskoncernens nedtur. De to sidder på godt 10 pct. af aktierne den internationale ambulanceoperatør, der har tabt 85 mio. kr.

Spar Nord vil erobre verden

Den nordjyske bank Spar Nord har åbnet et kontor i Silicon Valley og overvejer også at indtage New York og London. "Det er vigtigt, at vi tænker innovativt såvel som proaktivt for at følge med tiden", siger innovationschef i Spar Nord, Kim Østergaard. (Side 5)

/ritzau/FINANSAndre læser dette lige nu


Børsen anbefalerFlyveturen kan optimere din arbejdsindsats

Annoncørbetalt
indhold af Qatar Airways

Forsiden lige nu


Nordsøkæmpe fyrer 200 medarbejdere

Her er kandidaterne, der kan spænde ben for Vestager i kampen om at blive ny EU-formand

Danske Spil-formand efter kuldsejlede forhandlinger med rigmand: Kasino er stadig til salg

Tre kendte skattely-øer i kovending: Vil nu afsløre hemmelige ejere

Forbrugerrådet kritiserer Nets-priser på betalingsservice

Analyse: Kan Trump provokeres af Iran til at indlede en krig i Mellemøsten?

Helle Ib: Socialdemokratiet benytter sig af en gennemskuelig finte

Supermarked advarer om falske sms'er: Kontakt din bank, hvis du har trykket på linket

Nets udnævner ny adm. direktør til nøgleområde