Rusland: Syriens regering og opposition forhandler
Foto: Free/Colourbox
Generelt Af
Ruslands udenrigsministerium siger, at den syriske regering og den syriske opposition fører forhandlinger om et muligt møde i Astana i Kasakhstan, skriver nyhedsbureauet Interfax.

Præsident Vladimir siger, at det næste skridt i Syrien er en landsomfattende våbenhvile, og han har antydet, at det er rigtigt at bevæge sig mod en politisk løsning i landet.

Putin er nået til enighed med Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, og med den syriske præsident, Bashar al-Assad, om at holde syriske fredsforhandlinger i Kasakhstans hovedstad, Astana.

Disse forhandlinger vil finde sted ud over de forhandlinger, som finder sted under forsæde af FN i Genève, siger Putin.

Et organ for de syriske oprørsgrupper afviser imidlertid rapporterne om forhandlinger med regeringen i Damaskus.

- Vi i forhandlingskomitéen har helt klart ikke nogen forbindelse til denne sag, siger George Sabra, der er medlem af Den Høje Forhandlingskomité (HNC), som omfatter en række forskellige af de vigtigste moderate oppositionsgrupper.

Grupperne omfatter Den Frie Syriske Hær. De deltog i fejlslagne fredsforhandlinger tidligere i år.

HNC blev oprettet i Saudi-Arabien med støtte fra Riyadh i december 2015.

Kasakhstans præsident, Nursultan Nasarbajev, der besøger Moskva i disse dage, siger, at han gerne vil have repræsentanter fra Rusland, Iran, Tyrkiet og Syrien til møde i Kasakhstans hovedstad.

/ritzau/Reuters

NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Nethandelen går endnu et gear op: 64 pct. af os køber julegaver online i år

Hver fjerde liter mælk vi drikker er økologisk: Arla tæt på mål om 50 pct. vækst i øko-salget

Ekspert: Virksomheder er også i farezonen og bør sikre sig mod mobilaflytning

Bog & Ide-kæden skrumper igen: Mister 19 butikker på én gang til konkurrent

Store ambitioner og skisportstraditioner i Grindelwald

Kronik: Medarbejdere mangler mening - Medfører tab på 20-50 milliarder om året

Klimamøde i Madrid kører på overtid: Forhandlerne har været i gang hele natten

Støttepartier presser S: Danske virksomheder skal dyste på ligestilling

Krav fra investorer i kryptovaluta på jagt efter 190 mio dollar: Grav død børschef op