Generelt Af
Hartmann oplyser, at Tønder Fjernvarmeselskab har fremsat et modkrav på 88 mio. kr. i sagen om prisfastsættelse af fjernvarme fra Hartmanns kraftvarmeværk til Tønder Fjernvarmeselskab i perioden 2003-2014. Et krav, som Hartmann betegner som "ulovmedholdeligt".

"På baggrund af en intern gennemgang af sagens forhold og tilkendegivelser fra eksterne rådgivere vurderer ledelsen, at modkravet fra Tønder Fjernvarmeselskab er uden hjemmel i lovgivningen, og at der heller ikke på andet grundlag kan gennemføres et krav mod Hartmann af denne art," skriver Hartmann i en meddelelse til børsen onsdag aften.

Hartmann vurderer endvidere, at modkravet fra Tønder Fjernvarmeselskab ikke giver anledning til at foretage hensættelser, og Hartmann fastholder forventningerne til 2016 om en omsætning på 2,1-2,2 mia. kr. og en overskudsgrad før særlige poster på 11,0-12,5 pct.

I sagen forsøger Hartmann ellers at inddrive et tilgodehavende i niveauet 39 mio. kr. fra Tønder Fjernvarmeselskab, men det er altså nu blevet mødt af et modkrav fra fjernvarmeselskabet.

/ritzau/FINANS

Ny sæson af podcasten Topchefernes strategi med Niels Lunde

Den danske arkitekt Bjarke Ingels er kendt over det meste af verden og har fået international succes med virksomheden Bjarke Ingels Group - i daglig tale kaldet BIG.

Men hvordan ser Bjarke Ingels på strategi i sit særlige krydsfelt mellem en kunstnerisk og en kommerciel verden? Hvorfor eksisterer BIG? Hvilke kompetencer indeholder virksomheden? Hvordan tiltrækker han de bedste medarbejdere?Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Andelsboligkøbere går glip af rentefesten: Sådan sikrer du dig på det usikre marked

Erdogan advarer EU om Isis-fremstød i Libyen før fredsproces

Boeing opdager ny fejl i ulykkesfly

Fransk it-gigant bliver hovedsponsor af e-sportsvirksomhed: Det øger interesse, rekruttering og eksponering

"Hov, han har jo for korte bukser på"

Libyske havne blokeret af oprørsleder - mere end halvdelen af olieeksporten er væk

Weinsteins skæbne i voldtægtssag afgøres af fem kvinder og syv mænd