Årets mest læste på Børsen: Dødsdømte direktører og nyskabte milliardærer
Generelt Af
2015 har været et begivenhedsrigt år i erhvervslivet. Schweizerfrancen gik amok, der var et kolosalt pres på den danske krone, og Grækenland og Kina skabte uro på aktiemarkederne.

De artikler, der blev mest læst af Børsens læsere, drejede sig både om et fascinerende salg af en virksomhed, valgkampens dramaer, en kamp med døden og en nordjysk teenager, der designer og sælger tøj.

Her er et gensyn med de mest læste artikler på borsen.dk i 2015. God fornøjelse:

10:
Ind på 10.-pladsen kommer historien om den danske it-virksomhed Endomondo, der blev solgt til amerikanske Under Armour. Det gjorde de danske medarbejdere meget rige:

Endomondo-salg forgylder næsten samtlige ansatte   

 

9:
Det blev en spændende valgkamp og Helle Thorning var stik mod forudsigelserne tæt på at beholde nøglerne til Statsministeriet:


8: 
Sammen med sin mand giver Jette Parker hvert år milliarder til velgørenhed, men det er de færreste, der ved, hvem hun er. For første gang fortæller hun sin personlige historie, der begyndte på et hjem for enlige mødre i København:


 

7:
Vores blogger Alexandra Krautvald havde en forfærdelig nat på et hospital i Nordsjælland. Det skabte en heftig debat på borsen.dk:


6:
33-årige Mette Lykke blev meget rig på at sælge Endomondo:


 

5: 
Hvad gør man, når lægerne giver en otte måneder at leve i? Man giver den gas og pokker i pænhed, penge og usunde relationer. Læs historien om juridisk direktør Eric Boesgaard, der blev dødsdømt med lymfekræft for 11 år siden:


 

4: 
Midt under finanskrisen tog nordjysk iværksætter hul på et canadisk eventyr. Nu sælger han selskabet og scorer kæmpe gevinst:


3: 
Mærsk og Nordeas fonde købte Middelgrundsfortet blot for at donere hele øen til de danske spejdere:


2:
Vores blogger Line Rosenvinge var meget skuffet over udviklingen i Carlsbeg Byen:


1:
Vores læsere er dybt fascinerede af den 18-årige nordjyske kvinde Cecilie Villadsen, der ved siden af sin skolegang har lavet en web-butik, der omsætter for millioner:


 


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Besøg på verdens mest berømte vingård

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb

  Fastelavnsboller har aldrig været mere forskellige

  Forfejlet og rædsom "Parasitterne" på Aarhus Teater

  Uber kører fortsat med milliardminus trods stor vækst