Årets mest læste på Børsen: Dødsdømte direktører og nyskabte milliardærer
Generelt Af
2015 har været et begivenhedsrigt år i erhvervslivet. Schweizerfrancen gik amok, der var et kolosalt pres på den danske krone, og Grækenland og Kina skabte uro på aktiemarkederne.

De artikler, der blev mest læst af Børsens læsere, drejede sig både om et fascinerende salg af en virksomhed, valgkampens dramaer, en kamp med døden og en nordjysk teenager, der designer og sælger tøj.

Her er et gensyn med de mest læste artikler på borsen.dk i 2015. God fornøjelse:

10:
Ind på 10.-pladsen kommer historien om den danske it-virksomhed Endomondo, der blev solgt til amerikanske Under Armour. Det gjorde de danske medarbejdere meget rige:

Endomondo-salg forgylder næsten samtlige ansatte   

 

9:
Det blev en spændende valgkamp og Helle Thorning var stik mod forudsigelserne tæt på at beholde nøglerne til Statsministeriet:


8: 
Sammen med sin mand giver Jette Parker hvert år milliarder til velgørenhed, men det er de færreste, der ved, hvem hun er. For første gang fortæller hun sin personlige historie, der begyndte på et hjem for enlige mødre i København:


 

7:
Vores blogger Alexandra Krautvald havde en forfærdelig nat på et hospital i Nordsjælland. Det skabte en heftig debat på borsen.dk:


6:
33-årige Mette Lykke blev meget rig på at sælge Endomondo:


 

5: 
Hvad gør man, når lægerne giver en otte måneder at leve i? Man giver den gas og pokker i pænhed, penge og usunde relationer. Læs historien om juridisk direktør Eric Boesgaard, der blev dødsdømt med lymfekræft for 11 år siden:


 

4: 
Midt under finanskrisen tog nordjysk iværksætter hul på et canadisk eventyr. Nu sælger han selskabet og scorer kæmpe gevinst:


3: 
Mærsk og Nordeas fonde købte Middelgrundsfortet blot for at donere hele øen til de danske spejdere:


2:
Vores blogger Line Rosenvinge var meget skuffet over udviklingen i Carlsbeg Byen:


1:
Vores læsere er dybt fascinerede af den 18-årige nordjyske kvinde Cecilie Villadsen, der ved siden af sin skolegang har lavet en web-butik, der omsætter for millioner:


 

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Kapitalfond skyder millioner i hurtigtvoksende norsk frisørgigant: Direktør vil gøre frisørkæde til den største i Danmark

Dansk digital HR-platform rejser tocifret millionbeløb

Trumps Kina-tweets rykker markedet: "Man kan godt have ham mistænkt for at byde ind med positive ting, når markedet går lidt nedad"

BMW 3-serien overgår sig selv: Masser af power og 17 km/l i snit

It-ekspert om sexafpresning: Slet mail uden beviser

Britisk finansminister vil gå af i protest mod Boris Johnson

Sol, sand og en 1,5 billion dollar offshore økonomi: De Britiske Jomfruøer kæmper mod gennemsigtighed

Ugen der kommer: Mays afløser overtager Downing Street 10

S-regeringen vil give alle flygtninge gratis uddannelse