Benzinkonge accepterer dom
Olaf Haahr har accepteret sin dom for kursmanipulation, og vil derfor ikke anke dommen til Landsretten alligevel.
Foto: Magnus Møller
Benzinkongen Olaf Haahr, der er stifter af Haahr Benzin, har accepteret den dom, han fik for kursmanipulation i april. Det skriver Ugeavisen Vejle.

 Olaf Haahr havde ellers først besluttet sig for at anke dommen til Landsretten, men nu er han altså kommet på andre tanker.

"Jeg vil ikke bruge et til to år mere af mit liv på en sag, der er så latterlig. Når man når min alder, skal man vælge sine kampe med omhu, og jeg har andet at bruge min tid til," udtaler Olaf Haahr til Ugeavisen Vejle.

Accepten af benzinkongens dom betyder, at han skal betale en bøde på 10.000 kr. Derudover fik han en dom på 60 dages betinget fængsel.

  

NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Britisk rigsadvokat fik millioner af Shah-lejr i kamp mod de danske myndigheder

Mens du sov: Verdens største aktiesalg går i gang i dag

Lysten til at låne falder: Færre boligejere vil omlægge lån

Morgenbriefing: Rivaler giver Carlsberg tæsk, strid i venturefond torpederer aftale om pengeindsprøjtning

Danmarks hurtigst voksende virksomhed har vækst på 6400 pct: Her er listen over landets 100 største vækstraketter

Aktier: Handelshåb puffer kurserne højere i Asien

Det sker i dag: Rentemelding fra Fed

Fibernetsucces er vokset 3027 pct på fire år: Stifter fik et budget på 500.000 kr. af sin bror til at bryde igennem med ultrahurtigt internet

Forbrugere advares mod for stor tillid til netbutikker