Epinion måler meninger i Kenya før valg
Epinion har åbnet kontor i Kenya forud for valget den 4. marts
Foto: PR
Generelt Af
Det danske analyseinstitut Epinion har åbnet kontor i Kenya forud for valget der den 4. marts, hvor der både skal vælges et parlament og en præsident.

Epinion har oprettet et callcenter med 35 medarbejdere i hovedstaden Nairobi, som skal lave politiske meningsmålinger op til valget. Desuden skal callcentret gennemføre undersøgelser for private firmaer eksempelvis inden for bank og forsikring, oplyser Epinion.

Projektet er støttet af Danida, og ifølge operativ direktør i Epinion Anis Panduro Zouzou skal det i første omgang åbne muligheder for at skabe lokale arbejdspladser og skaffe viden om nye analysemetoder.

På længere sigt ser virksomheden mulighed for ekspansion i Kenya og andre afrikanske lande hvor der vurderes at være et kolossalt potentiale.

Arbejdet foregår med lokale medarbejdere og Epinion arbejder sammen med en lokal partner.

Markedsanalyser og meningsmålinger er blevet betydelig lettere at lave i takt med den voldsomme stigning i udbredelsen af mobiltelefoner i Kenya og andre dele af Afrika. Tidligere blev oplysningerne indsamlet fra personlige interview som er både dyre og tidkrævede.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Besøg på verdens mest berømte vingård

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb

  Fastelavnsboller har aldrig været mere forskellige

  Forfejlet og rædsom "Parasitterne" på Aarhus Teater

  Uber kører fortsat med milliardminus trods stor vækst