Epinion måler meninger i Kenya før valg
Epinion har åbnet kontor i Kenya forud for valget den 4. marts
Foto: PR
Generelt Af
Det danske analyseinstitut Epinion har åbnet kontor i Kenya forud for valget der den 4. marts, hvor der både skal vælges et parlament og en præsident.

Epinion har oprettet et callcenter med 35 medarbejdere i hovedstaden Nairobi, som skal lave politiske meningsmålinger op til valget. Desuden skal callcentret gennemføre undersøgelser for private firmaer eksempelvis inden for bank og forsikring, oplyser Epinion.

Projektet er støttet af Danida, og ifølge operativ direktør i Epinion Anis Panduro Zouzou skal det i første omgang åbne muligheder for at skabe lokale arbejdspladser og skaffe viden om nye analysemetoder.

På længere sigt ser virksomheden mulighed for ekspansion i Kenya og andre afrikanske lande hvor der vurderes at være et kolossalt potentiale.

Arbejdet foregår med lokale medarbejdere og Epinion arbejder sammen med en lokal partner.

Markedsanalyser og meningsmålinger er blevet betydelig lettere at lave i takt med den voldsomme stigning i udbredelsen af mobiltelefoner i Kenya og andre dele af Afrika. Tidligere blev oplysningerne indsamlet fra personlige interview som er både dyre og tidkrævede.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Kapitalfond skyder millioner i hurtigtvoksende norsk frisørgigant: Direktør vil gøre frisørkæde til den største i Danmark

Dansk digital HR-platform rejser tocifret millionbeløb

Trumps Kina-tweets rykker markedet: "Man kan godt have ham mistænkt for at byde ind med positive ting, når markedet går lidt nedad"

BMW 3-serien overgår sig selv: Masser af power og 17 km/l i snit

It-ekspert om sexafpresning: Slet mail uden beviser

Britisk finansminister vil gå af i protest mod Boris Johnson

Sol, sand og en 1,5 billion dollar offshore økonomi: De Britiske Jomfruøer kæmper mod gennemsigtighed

Ugen der kommer: Mays afløser overtager Downing Street 10

S-regeringen vil give alle flygtninge gratis uddannelse