Generelt Af
Ring mobilt til det halve af, hvad det koster hos de billigste teleselskaber i dag. Det er slagvaren til almindelige privatkunder, når et nyt dansk mobilselskab i morgen går i luften med en af de dristigste forretningsplaner, der hidtil er set i den danske televerden.

Det ny selskab, Telmore, lancerer et benhårdt discountkoncept, der, hvis det slår an, med sine meget billige priser først og fremmest vil være en trussel mod Tele2's nye og mindre end tre uger gamle mobilselskab.

Da lavprisselskabet Tele2 for mindre end tre uger siden lancerede sit nye mobilselskab skete det til priser, som på lanceringstidspunktet af Tele2's marketingchef Henriette Høyer blev betegnet som markedets billigste for en almindelig privatkunde.Og ligesom Telmore tager Tele2 ingen abonnementsafgift. Alligevel har Telmore formået at underbyde Tele2's priser.


Bag navnet Telmore står som hovedaktionær Ib Kunøe, og han har også en rolle som det ny selskabs meget aktive bestyrelsesformand. Den 56-årige Ib Kunøe er manden bag det succesrige ledelsesrådgivnings- og rekrutteringsfirma Mercuri Urval og en af Danmarks diskrete mangemillionærer.

Læs hele artiklen i Dagbladet Børsen i dag

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Er du over 35 ved du formentlig ikke hvad det handler om

Vulkanudbrud lukker to lufthavne på italiensk ferieø

Volvo tilbagekalder 503.000 biler efter brand ved motoren

Hedgefond-kongen der shorter den fossile økonomi

Test af førerløs bus stoppet - rammer telefon-zombie

Tivolidirektøren nægter at blive hjemme

Fintech gik ned med 45 medarbejdere - nu forsøger personerne bag igen: "Den største fejl vi begik var at vi voksede for hurtigt"

Regeringen studerer metode til at omgå USA's Iran-sanktioner

Sen forårsfrost koster frugtavlerne kassen