Generelt Af
Ring mobilt til det halve af, hvad det koster hos de billigste teleselskaber i dag. Det er slagvaren til almindelige privatkunder, når et nyt dansk mobilselskab i morgen går i luften med en af de dristigste forretningsplaner, der hidtil er set i den danske televerden.

Det ny selskab, Telmore, lancerer et benhårdt discountkoncept, der, hvis det slår an, med sine meget billige priser først og fremmest vil være en trussel mod Tele2's nye og mindre end tre uger gamle mobilselskab.

Da lavprisselskabet Tele2 for mindre end tre uger siden lancerede sit nye mobilselskab skete det til priser, som på lanceringstidspunktet af Tele2's marketingchef Henriette Høyer blev betegnet som markedets billigste for en almindelig privatkunde.Og ligesom Telmore tager Tele2 ingen abonnementsafgift. Alligevel har Telmore formået at underbyde Tele2's priser.


Bag navnet Telmore står som hovedaktionær Ib Kunøe, og han har også en rolle som det ny selskabs meget aktive bestyrelsesformand. Den 56-årige Ib Kunøe er manden bag det succesrige ledelsesrådgivnings- og rekrutteringsfirma Mercuri Urval og en af Danmarks diskrete mangemillionærer.

Læs hele artiklen i Dagbladet Børsen i dag

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Splittelse hos Demokraterne efter Muellers Trump-rapport: Præsidentkandidat kræver rigsretssag

Den dag Peter Engberg blev topchef i Nykredit, meddelte han bestyrelsen, at han ville stoppe, når han fyldte 60

Børn er beviset på kærlighed: Hvad bliver der af kærligheden, hvis børnene pludselig ikke er der længere?

God weekend med Adam Aamann

Tag på luksuriøse togture

Kronik: Jeg gik ind i politik for at føre ny energi til Europa!

Macron inviterer til sjældent pressemøde efter aflyst tale

Brødre bag Netflix-hitserien Stranger Things skal for retten for plagiat