Generelt Af
Ring mobilt til det halve af, hvad det koster hos de billigste teleselskaber i dag. Det er slagvaren til almindelige privatkunder, når et nyt dansk mobilselskab i morgen går i luften med en af de dristigste forretningsplaner, der hidtil er set i den danske televerden.

Det ny selskab, Telmore, lancerer et benhårdt discountkoncept, der, hvis det slår an, med sine meget billige priser først og fremmest vil være en trussel mod Tele2's nye og mindre end tre uger gamle mobilselskab.

Da lavprisselskabet Tele2 for mindre end tre uger siden lancerede sit nye mobilselskab skete det til priser, som på lanceringstidspunktet af Tele2's marketingchef Henriette Høyer blev betegnet som markedets billigste for en almindelig privatkunde.Og ligesom Telmore tager Tele2 ingen abonnementsafgift. Alligevel har Telmore formået at underbyde Tele2's priser.


Bag navnet Telmore står som hovedaktionær Ib Kunøe, og han har også en rolle som det ny selskabs meget aktive bestyrelsesformand. Den 56-årige Ib Kunøe er manden bag det succesrige ledelsesrådgivnings- og rekrutteringsfirma Mercuri Urval og en af Danmarks diskrete mangemillionærer.

Læs hele artiklen i Dagbladet Børsen i dag


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Rekord: 215.314 udlændinge arbejder i Danmark

  USA: Holdt plusset efter dueagtigt rentereferat

  Jesper "Kasi" Nielsen likviderer sit holdingselskab

  Åben krig mellem det danske og det estiske finanstilsyn

  EU-præsident vil hellere have udskudt brexit end hårdt brud

  USA: Flertal af Fed-chefer ønskede stop for balancereduktion i år

  Samsung lancerer ny sammenfoldelig smartphone

  Analytiker: Stærke signaler fra Genmab - investerer massivt i forskning og udvikling

  Analyse: Mærsks gentleman i fint selskab