Generelt Af
Ring mobilt til det halve af, hvad det koster hos de billigste teleselskaber i dag. Det er slagvaren til almindelige privatkunder, når et nyt dansk mobilselskab i morgen går i luften med en af de dristigste forretningsplaner, der hidtil er set i den danske televerden.

Det ny selskab, Telmore, lancerer et benhårdt discountkoncept, der, hvis det slår an, med sine meget billige priser først og fremmest vil være en trussel mod Tele2's nye og mindre end tre uger gamle mobilselskab.

Da lavprisselskabet Tele2 for mindre end tre uger siden lancerede sit nye mobilselskab skete det til priser, som på lanceringstidspunktet af Tele2's marketingchef Henriette Høyer blev betegnet som markedets billigste for en almindelig privatkunde.Og ligesom Telmore tager Tele2 ingen abonnementsafgift. Alligevel har Telmore formået at underbyde Tele2's priser.


Bag navnet Telmore står som hovedaktionær Ib Kunøe, og han har også en rolle som det ny selskabs meget aktive bestyrelsesformand. Den 56-årige Ib Kunøe er manden bag det succesrige ledelsesrådgivnings- og rekrutteringsfirma Mercuri Urval og en af Danmarks diskrete mangemillionærer.

Læs hele artiklen i Dagbladet Børsen i dag
NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerApp lader dig afstemme firmaudgifterne i realtid

Annoncørbetalt
indhold af Eurocard

Forsiden lige nu


Økonomer blander sig i valgkampen: Det er et oplagt tidspunkt at lave flere reformer på arbejdsmarkedet

Nu vender Thulesen ryggen til Mette F: S må rode alene med egen blok

Efterspørgsel på genbrugsplast eksploderer: "Vi mærker den stigende efterspørgsel på daglig basis"

Helle Ib: DF blokerer for Mette Frederiksens powershopping

Aktieluk i USA: Mildere kurs over for Huawei løftede aktierne

Fransk enke sagsøger Boeing for 276 millioner dollar

Theresa May vil lade Underhuset stemme om ny folkeafstemning om brexit

Ny måling: Danskerne er splittet om højere skatter for ekstra velfærd

Cityring står foran voldgiftsag i milliardklassen