Maraton-motivation jages
Christel Thrane arbejder benhårdt for at blive klar til Boston marathon 2011.
Foto: Kristian Uhd Jepsen, Running26
Generelt Af
BLOG - Direktør Christel Thrane måtte se motivation og styrke skride umiddelbart efter maraton i København i maj. Nu skal rytmen genfindes, før hun er klar til Boston Marathon i 2011 sammen med hele Børsen og Gjensidiges løbehold.

Læs hendes første blog i 2. runde her:


Nå. Ord forpligter. Det er derfor, jeg har været så uendelig tavs i lang tid her på min løbeblog. Pyha, for tanken om at gennemføre et maraton en gang til har næsten været mere, end jeg har kunne klare.

Jeg vil gå så langt som til at sige, at enhver kan gennemføre ét maraton, kunsten ligger i at gøre det igen!! Jeg kan jo stadig huske, hvor uendelig lange de 42 km føltes undervejs, og hvor uendelig lidt min krop havde lyst til at løbe de sidste 18 km.

Og selv om det også var en fed følelse, så er min krop ikke så dum, at den har glemt det. Jeg får bogstavelig talt kvalme og ondt i højre fod bare jeg tænker på ordet maraton!

Og selvom jeg husker træningen op til som en dejlig tid, så føler jeg lidt, at jeg blev frarøvet alt det, jeg havde løbet og glædet mig til inden maraton.

Jeg glædede mig nemlig allermest til EFTER maraton, hvor jeg skulle løbe af ren nydelse og glæde. Jeg havde set for mig, hvordan jeg skulle løbe 10 km. ca 3 gange om ugen resten af mit liv og bare beholde en dejlig god grundform.

Rundere og rundere

I stedet blev det til, at jeg næsten ikke kunne gå i flere måneder efter CPH Maraton og da slet ikke løbe. Jeg blev mere og mere demotiveret og desillusioneret og da de glade mails tikkede ind fra mine med-maraton fæller i sensommeren, tænkte jeg bare: OH NO!!!!

Og i trods spiste jeg lige, hvad jeg havde lyst til. Og i trods blev jeg rundere og rundere og slappere og slappere. Og her for en måned siden fik jeg at vide af min personlige træner Anne Bogdanova, at jeg faktisk var så stresset i min krop, at hun ville anbefale mig at geare helt ned i en periode og liiige får lært mig selv at slappe af og sove igen, før jeg skulle udsætte min krop for endnu en strabadserende træningsperiode, den egentlig slet ikke er gearet til.

Så det er her, jeg står nu. Jeg træner med Anna Bogdanova – meget stille og roligt er hun ved at træne alle de led og muskler, man har brug for, når man løber.

Starter roligt op


Jeg har slet ikke løbet siden maj sidste år – og har aftalt med min løbetræner Bjarke fra Running 26, at jeg begynder på selve løbet efter nytår. I den her uge vil jeg dog tillade mig selv at løbe nogle små lunte ture for jeg savner det. Helt vildt.

Og jeg gider ikke slå mig selv i hovedet med, at jeg ikke har holdt formen fra maj ligesom de andre på holdet. For det kunne jeg simpelthen ikke. Hverken fysisk eller mentalt.

Men nu tror jeg på det. Jeg kommer til at træne mig og og nyde processen i det. Men jeg kommer til at gøre det på min helt egen måde.

Læs Christels løbeblog her fra 1. runde

Savner du faglig inspiration i din indbakke? Modtag en mail fra chefredaktør Niels Lunde en gang om ugen og få et konstruktivt blik på ledelse og dansk erhvervsliv. Tilmeld dig til Niels Lundes nyhedsbrev i boksen herunder


Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Industritop: Velfærd må vige for klima

Trump: En aftale med Kina er tæt på, men vi bestemmer

Burger King har lanceret en grøntsagsburger, sådan smager den

Færre passagerer gennem lufthavn med vokseværk: "Det er ikke tilfredsstillende"

Storbank vender rundt - ser renteløft frem til nytår

Medierne på grillen: Er det på tide at pressen skrotter bnp-tal?

Veloxis løfter både top- og bundlinje i tredje kvartal - aktien sendt ned

Markedet lukker: C25 i højeste niveau nogensinde og plus til DFDS