Generelt Af
Bankmanden Peter Jensen kan i dag glæde sig over at være den eneste dansker, der har løbet maraton på Antarktis. Men drømmen var tæt på at ende som et mareridt.

Flere måneders træning og ikke mindst en samlet udgift på omkring 100.000 kr. gjorde Peter Jensen klar til årets "Antarctic Ice Marathon", som den første dansker overhovedet.

Men et fatalt glas vand var tæt på at knuse drømmen, da han landede med flyet på Sydpolen.

En infektion tvang ham i isolation i den kolde teltlejr, og han opdagede kun ved en tilfældighed, at løbet kom i gang flere døgn forsinket.

Hør ham fortælle historien til Børsen TV.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Besøg på verdens mest berømte vingård

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb

  Fastelavnsboller har aldrig været mere forskellige

  Forfejlet og rædsom "Parasitterne" på Aarhus Teater

  Uber kører fortsat med milliardminus trods stor vækst