Generelt  
Skattemyndighederne har aflagt uventet besøg hos det konkurstruede islandske selskab Stodir. Tirsdag troppede islandske skatte- og politifolk op i Stodirs hovedkvarter i Reykjavik, skriver den islandske avis Morgunbladid.

Ifølge avisen forlod myndighederne kontoret med selskabets skattepapirer fra 2005-2007.

Stodir, som tidligere hed FL Group, gik i slutningen af september i betalingsstandsning og har frist til januar til at forhandle med kreditorerne for at undgå konkurs.

Stodir har blandt sine hovedaktiver forsikringsselskabet TM, ejendomsselskabet Landic Property og Baugur i detailbranchen. Selskabet ejer desuden 32 procent af den islandske bank Glitnir, som den islandske regering har overtaget på grund af bankens økonomiske problemer.

Stodir har også andel i en del danske selskaber. Stodir ejer blandt andet 25,5 procent af det danske bryggeri Royal Unibrew, ligesom selskabet ejer 39 procent af Baugur Group, som blandt andet ejer Magasin og Illum i Danmark og modevirksomheden Day Birger et Mikkelsen. Stodir ejede tidligere flyselskabet Sterling, som for nyligt gik konkurs.

/ritzau/

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Mette Frederiksen klasker til Margrethe Vestager: "Skal vi ikke være enige om, at den formulering ikke kommer med igen?"

S-formand: "Mulle. Tulle. Lad nu være med at spise den skovsnegl"

"At skyde et lag administratorer ind vil ikke give indtjening - og vi mister hånden på kogepladen"

Nu falder flexleasing af Volvo XC90 i pris

Opfrisket Mazda 6 stationcar har langturstalenter

The Guardian: Danske Banks hvidvask er muligvis historiens største

Islandsk serum får kunderne til at betale 930 kr. for en lillebitte flaske

"Mange af os ejerledere er ikke helt raske"

Tag på hummersafari i Sverige: Jagten på Bohusläns sorte guld sættes igang