Fladskærmskonkurs for Alfaview
Foto: Scanpix
Generelt  
Det danske fladskærmsfirma AlfaView indsender i dag konkursbegæring til skifteretten, og hermed mister mange kunder deres penge for de forudbetalte fladskærme, firmaet i den senere tid ikke har været i stand til at levere, skriver Ekstra Bladet.

Det ene opkald fra en vred kunde har de sidste dage afløst det andet i fladskærmsgiganten Alfaviews hovedkvarter. Sure mails med krav om tusinder af kroner er væltet ind, og kunder er holdt hen med tom snak, hvis de da overhovedet er blevet svaret.

Imens har intetanende medarbejdere i ti butikker med et smil på læben taget endnu flere kunder som gidsler i en konkurs. Ledelsen har nemlig siden april vidst, at firmaet led et tocifret milliontab og næppe stod til at redde.

Når kunderne har klaget over den manglende levering, har de ofte med et smil fået pengene tilbage i form af en kreditnota, der dog har vist sig helt og aldeles værdiløs.

Da Ekstra Bladet i går begyndte at undersøge sagen, besluttede firmaets ejer og direktør Ole de Leeneer at fremskynde den konkurs, der har været undervejs i et stykke tid.

Alfaview er på få år vokset fra ingenting til en stor spiller på markedet, og er bl.a. kendt for annoncer med Frederik Federlein på sengekanten. Han savner sin fladskærm lyder teksten. Det er der mange af Alfaviews kunder, som også gør.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Besøg på verdens mest berømte vingård

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb

  Fastelavnsboller har aldrig været mere forskellige

  Forfejlet og rædsom "Parasitterne" på Aarhus Teater

  Uber kører fortsat med milliardminus trods stor vækst