Fladskærmskonkurs for Alfaview
Foto: Scanpix
Generelt  
Det danske fladskærmsfirma AlfaView indsender i dag konkursbegæring til skifteretten, og hermed mister mange kunder deres penge for de forudbetalte fladskærme, firmaet i den senere tid ikke har været i stand til at levere, skriver Ekstra Bladet.

Det ene opkald fra en vred kunde har de sidste dage afløst det andet i fladskærmsgiganten Alfaviews hovedkvarter. Sure mails med krav om tusinder af kroner er væltet ind, og kunder er holdt hen med tom snak, hvis de da overhovedet er blevet svaret.

Imens har intetanende medarbejdere i ti butikker med et smil på læben taget endnu flere kunder som gidsler i en konkurs. Ledelsen har nemlig siden april vidst, at firmaet led et tocifret milliontab og næppe stod til at redde.

Når kunderne har klaget over den manglende levering, har de ofte med et smil fået pengene tilbage i form af en kreditnota, der dog har vist sig helt og aldeles værdiløs.

Da Ekstra Bladet i går begyndte at undersøge sagen, besluttede firmaets ejer og direktør Ole de Leeneer at fremskynde den konkurs, der har været undervejs i et stykke tid.

Alfaview er på få år vokset fra ingenting til en stor spiller på markedet, og er bl.a. kendt for annoncer med Frederik Federlein på sengekanten. Han savner sin fladskærm lyder teksten. Det er der mange af Alfaviews kunder, som også gør.
NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Tillykke med sejren, Boris, nu kommer de store bakker

Holbæk-projekt til 2,5 milliarder kroner skal gennemføres af kendt developer fra Grønttorvet

Hvid røg i handelskrigen – Trump og Kina bekræfter første fase af en aftale

EU-ledere gør klar til at tale fremtid med Johnson: "Vi er klar til at forsvare de europæiske interesser"

Tyskland taber eksporttronen til USA

Tonny Thierry Andersen godkendt af Finanstilsynet efter ni måneder

Portræt: Tidligere Danske Bank-kronprins endeligt kendt hæderlig og egnet til job i Nykreidt

FLSmidth snupper afgående NKT-finansdirektør

Mediesky milliardær scorer mellem 300 og 400 mio kr på salg af Fitness World