Fladskærmskonkurs for Alfaview
Foto: Scanpix
Generelt  
Det danske fladskærmsfirma AlfaView indsender i dag konkursbegæring til skifteretten, og hermed mister mange kunder deres penge for de forudbetalte fladskærme, firmaet i den senere tid ikke har været i stand til at levere, skriver Ekstra Bladet.

Det ene opkald fra en vred kunde har de sidste dage afløst det andet i fladskærmsgiganten Alfaviews hovedkvarter. Sure mails med krav om tusinder af kroner er væltet ind, og kunder er holdt hen med tom snak, hvis de da overhovedet er blevet svaret.

Imens har intetanende medarbejdere i ti butikker med et smil på læben taget endnu flere kunder som gidsler i en konkurs. Ledelsen har nemlig siden april vidst, at firmaet led et tocifret milliontab og næppe stod til at redde.

Når kunderne har klaget over den manglende levering, har de ofte med et smil fået pengene tilbage i form af en kreditnota, der dog har vist sig helt og aldeles værdiløs.

Da Ekstra Bladet i går begyndte at undersøge sagen, besluttede firmaets ejer og direktør Ole de Leeneer at fremskynde den konkurs, der har været undervejs i et stykke tid.

Alfaview er på få år vokset fra ingenting til en stor spiller på markedet, og er bl.a. kendt for annoncer med Frederik Federlein på sengekanten. Han savner sin fladskærm lyder teksten. Det er der mange af Alfaviews kunder, som også gør.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Banker veksler gerne dine kroner til anden valuta, men smækker kassen i for at veksle rejsevaluta til danske kroner

USA: Aktierne fik ekstra rygstød af en bekræftelse af nye forhandlinger mellem Kina og USA

Denne aktie er steget med ca. 700 pct. på tre måneder i næste uge lander regnskabet

Iværksættere spinder deres første overskud på storbykvinder, der vil have økologisk og dyrt garn

Kursfald gør Sydbank mindre værd end både Landbobank og Spar Nord

USA vil efterforske techgiganters forretningsmetoder

Snapchat-aktie belønnes i eftermarkedet efter regnskab

Tidligere premierminister Li Peng død

Brian Mikkelsen: "Et brexit uden en aftale er det mest sandsynlige scenarie lige nu"