Generelt Af
Den danske advokat og forretningsmand, Jeffrey Peter Galmond, er nu blevet meldt til politiet af Bermudas finansminister Paula Cox.

Politianmeldelsen – der omhandler hvidvask for milliarder – kommer dagen efter, at dagbladet Børsen kunne afsløre, at Paula Cox har begæret samtlige Galmonds ni investeringsselskaber på Bermuda likvideret.

Paula Cox har ikke ville svare på spørgsmål om Galmonds investeringsselskaber offentligt, men efter dagbladet Børsens afdækning af sagen har hun nu sendt en skriftlig bekræftelse til finansredaktør Jonathan Kent på Bermuda-avisen The Royale Gazette.

"Der er forhold, som ministeren har henvist til Bermuda Police Service for at få kulekravet i overensstemmelse med en række internationale protokoller for samarbejder på tværs af lande i sådanne sager," skriver Paula Cox i sit svar, som Børsen er i besiddelse af.

Hun bekræfter desuden, at ministeriets tiltag mod Galmonds investeringsselskaber er resultatet af en undersøgelse om hvidvask­anklager, som KPMG har udarbejdet på vegne af Finansministeriet siden 2004, hvor dagbladet Børsen først rapporterede om svindel­anklagerne.

Læs hele artiklen i dagbladet Børsen

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Røde markeder og regnskabsregn

Efter opsigtsvækkende magtkamp: Grundfos får ny formand på toppost onsdag

Symphogen klar til danske børslister efter 12 års tilløb

ATP-boss om svindelmistænkte Macquarie: Håber der er noget selvransagelse et eller andet sted

Medie: Afdøde Khashoggis ligdele er blevet fundet

EU afviser Italiens omstridte budget for 2019

Handelsbanken skal have ny topchef

Privatinvestor: Tre grunde til blodrødt dansk aktiesmæk

Analytikere om Novozymes: Organisk vækst i kerneområde er helt afgørende