Generelt Af
Den danske advokat og forretningsmand, Jeffrey Peter Galmond, er nu blevet meldt til politiet af Bermudas finansminister Paula Cox.

Politianmeldelsen – der omhandler hvidvask for milliarder – kommer dagen efter, at dagbladet Børsen kunne afsløre, at Paula Cox har begæret samtlige Galmonds ni investeringsselskaber på Bermuda likvideret.

Paula Cox har ikke ville svare på spørgsmål om Galmonds investeringsselskaber offentligt, men efter dagbladet Børsens afdækning af sagen har hun nu sendt en skriftlig bekræftelse til finansredaktør Jonathan Kent på Bermuda-avisen The Royale Gazette.

"Der er forhold, som ministeren har henvist til Bermuda Police Service for at få kulekravet i overensstemmelse med en række internationale protokoller for samarbejder på tværs af lande i sådanne sager," skriver Paula Cox i sit svar, som Børsen er i besiddelse af.

Hun bekræfter desuden, at ministeriets tiltag mod Galmonds investeringsselskaber er resultatet af en undersøgelse om hvidvask­anklager, som KPMG har udarbejdet på vegne af Finansministeriet siden 2004, hvor dagbladet Børsen først rapporterede om svindel­anklagerne.

Læs hele artiklen i dagbladet Børsen


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Trumps toldbombe mod biler fra EU er defekt: "Fakta ser ikke ud til at forstyrre Trump"

  Norwegian sælger nye aktier til spotpris - aktien i stort dyk

  Handelsbanken reserverer 172 mio kr til afgående direktør

  Medier: Honda vil lukke fabrik i Storbritannien

  Chefstrateg: Her er tre ting der kan ændre aktiestemningen

  7 MP'er forlader Labour i protest mod Corbyn: "Labours forræderi om Europa står nu klart for alle"

  Under finanskrisen arbejdede PFA's investeringsdirektør på tre timers søvn: "Det fik til sidst blodårerne i mine øjne til at springe"

  Britisk gigant stiger pænt efter regnskab