Farvel til Arla Foods' formand
Foto: Scanpix
Generelt Af
Alderen trykker og sender nu mejeriet Arla Foods' formand, 64-årige Knud Erik Jensen, på pension fra posten, som han har bestridt siden 2003. Dermed bekræfter formanden de rygter, der har cirkuleret i branchen gennem et stykke tid.

Ifølge Landbrugsavisen har formanden i dag meddelt sin valgkreds, at han ikke genopstiller.

Knus Erik Jensen optrådte første gang i Mejeriselskabet Danmarks bestyrelse i 1981 og valgt som formand for MD Foods i 1994. Da Arla Foods blev dannet via fusionen mellem svenske Arla og MD Foods blev Knud Erik Jensen først næstformand i 2000 – efter tre år satte han sig for enden af bestyrelsesbordet.

"Der er altid en ny begivenhed i Arla, som er spændende at være en del af. Jeg er nu 64 år og føler, at det er tid for mig at overlade det videre arbejde til andre," siger Knud Erik Jensen ifølge Arla Foods' hjemmeside.

Knud Erik Jensens afløser skal findes i forbindelse med, at bestyrelses konstituerer sig efter repræsentantskabsmødet i maj.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Rekord: 215.314 udlændinge arbejder i Danmark

  USA: Holdt plusset efter dueagtigt rentereferat

  Jesper "Kasi" Nielsen likviderer sit holdingselskab

  Åben krig mellem det danske og det estiske finanstilsyn

  EU-præsident vil hellere have udskudt brexit end hårdt brud

  USA: Flertal af Fed-chefer ønskede stop for balancereduktion i år

  Samsung lancerer ny sammenfoldelig smartphone

  Analytiker: Stærke signaler fra Genmab - investerer massivt i forskning og udvikling

  Analyse: Mærsks gentleman i fint selskab