Generelt  
Langeland-Kiel Linien A/S vil den 1. marts genoptage sejladsen på ruten mellem Bagenkop og Kiel, oplyser selskabet, der er 100 procent ejet af Nordisk Færgefart.
Beslutningen er truffet som følge af, at en forlængelse af det toldfrie salg i EU "er blevet mere realistisk", siger adm. direktør Esben S. Jensen, Nordisk Færgefart.
Færgefarten på ruten blev indstillet den 30. december sidste år.
Fra det finske rederi Eckerölinien AB chartres nu færgen "Apollo", som tidligere har sejlet på ruten Faaborg-Gelting under navnet "Gelting Nord". Færgen har en kapacitet på 900 passagerer og 210 personbiler. Der skal ansættes cirka 100 medarbejdere Hvor længe rederiet vil fortsætte sejladsen er endnu usikkert. (RB)


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Besøg på verdens mest berømte vingård

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb

  Fastelavnsboller har aldrig været mere forskellige

  Forfejlet og rædsom "Parasitterne" på Aarhus Teater

  Uber kører fortsat med milliardminus trods stor vækst