Lær af Danmarks vækstelite i 2012
Gazeller Af
Når Børsen kårer årets gazellevirksomheder, er det med fokus på at lære fra de bedste. Vær med når vinderne kåres, og bliv klogere på ledelse og strategi, når Børsen tager et kig i gazellernes værktøjskasser.

Danmark har brug for virksomheder, der vokser og skaber job. Erhvervslivet kæmper med økonomisk krise. Store virksomheder skærer i omkostningerne og reducerer antallet af medarbejdere. Mindre virksomheder lukker.

Derfor er det vigtigt at lade sig inspirere af de virksomheder, der løber hurtigt og springer højt – gazellerne.

Børsen skriver til daglig om de danske gazeller i avisen, og kapløbet om at springe højest er i gang. Det er 18. gang, Børsen kårer Danmarks gazeller. Fem regionsvindere og en landsvinder kårer vi i år på fire forskellige konferencer i Danmark. Sæt kryds på følgende datoer:

3. oktober kårer Børsen Region Nordjyllands vindergazelle i Farsø

4. oktober kårer Børsen Region Midtjyllands vindergazelle i Aarhus

10. oktober kårer Børsen Region Syddanmarks vindergazelle i Middelfart

11. oktober kårer Børsen Region Sjælland og Region Hovedstadens vindergazeller samt den overordnede landsvinder i København

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? I Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk forsøger vi at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen HER.Andre læser dette lige nu


Gazelletillæg 2018