Sydbank opruster med ny direktør

323035_16_9_large_991.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
15. apr 2016 KL.12:10
Sydbank vil skrue op for blusset under bankens digitale tilbud til kunderne og har derfor været på direktørjagt efter en ny direktør it-området. 

Det bliver 40-årige Jacob Flohr Kristiansen, der fra 1. maj bliver Sydbanks nye direktør for it-området. 

"Jacob er den helt rette mand til at drive et af Sydbanks store fokusområder. Han har, siden han kom til Sydbank, styrket vores tilbud og services til vores erhvervs- og private banking-kunder betydeligt, og han har i det hele taget leveret bemærkelsesværdige resultater. I Sydbank vil vi gerne udvikle og styrke vores fokus på IT, og det kan Jacob med sin profil og person bidrage stærkt til," udtaler Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank. 

Jacob Flohr Kristiansen har hidtil været  kommer fra Sydbank, hvor han indtil nu har været direktør for erhverv- og private banking-området i Sydbank.

Inden han kom til Sydbank i april sidste år, var han direktør i Dansk Bank. 

"Kundernes møde med og forventninger til banken har ændret sig i de senere år, og det er klart, at digitaliseringen spiller en enorm og vigtig rolle i en ambitiøs bank. Jeg ser meget frem til – gennem stærke digitale tilbud - at styrke vores relation til kunderne og samtidig styrke hele vores forretning. Det er et stærkt hold, jeg kommer til at stå i spidsen for, og det er en motiverende opgave, vi skal i gang med," siger Jacob Flohr Kristiansen.