Nøglemedarbejder skifter Nets ud med fintech

null

344699_16_9_large_294.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
04. maj 2017 KL.14:47
Nets har sagt farvel til en af sine højtprofilerede kommunikationsmedarbejdere, Ulrik Marschall, der er taget til Norfico, en strategiske kommunikationsvirksomhed inden for fintech.

"Jeg har haft en god tid i Nets. Jeg har fået lov til at være talsperson og en del af det eksterne kommunikationsteam gennem de nok mest spændende seks år af Nets' historie," siger Ulrik Marschall, der startede den 1. april.

Tidligere på ugen meddelte hans tidligere chef i Nets, Karsten Anker Pedersen, at han også stopper i Nets, senest ved udgangen af august.

Ulrik Marschall har valgt at hoppe med begge ben ind i fintech-verdenen til to af Norfico-stifterne Michael Rugaard og Kristian Thure Sørensen, der begge har en fortid i Nets.

"I Norfico kan jeg få mulighed for at dykke endnu længere ned i fintech-verden samtidig med, at jeg kan udvide mit perspektiv fra nationalt til internationalt. Det synes jeg er meget spændende" siger Ulrik Marschall

Nets har fundet afløser

Nets oplyser, at det allerede har fundet afløseren i Mads Allingstrup, der kommer fra DR. Han har tidligere været på Berlingske, Computerworld og Urban.

Micheal Rugaard understreger, at Norfico i øjeblikket vokser efter efterspørgslen og derfor har brug for flere folk. Går tringene som håbet, regner Michael Rugaard med at have 8-10 folk på Københavnerkontoret om to-tre år.

Senere er forventningen at åbne kontor i Stockholm, der selvom de har et langt større fintech-marked end København, endnu ikke har et strategisk kommunikationsbureau.