Nets-udfordrer åbner for Apple Pay-betaling på nettet

358190_16_9_large_43.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
08. feb 2018 KL.13:26
Betalingsvirksomheden Clearhaus, der leverer betalingsløsninger til onlinebutikker i konkurrence med bl.a. Nets, giver nu sine ca. 5000 nordiske kunder mulighed for at modtage Apple Pay på nettet.

Det skriver Clearhaus i en pressemeddelse.

Clearhaus, der på få år har opnået en markedsandel på omkring 20 pct. af onlinebutikkerne i Danmark, lancerer løsningen sammen med virksomheden Quickpay.

"Udviklingen af mobilvenlig betalingsteknologi som eksempelvis Apple Pay skal ses som en indikation på, at forbrugernes behov og adfærd er i forandring. Nordiske online forretninger har nu muligheden for at rykke hurtigt og dermed forblive forrest i konkurrencen om forbrugerne ved at tilbyde kunder at betale med Apple Pay, hvis markedsandel uden tvivl vil stige i de kommende måneder," skriver Claus M. Christensen, der er adm. direktør i Clearhaus, i pressemeddelelsen.

Apple Pays online løsning er baseret på fingeraftrykslæsere og ansigtsgenkendelses-software i Apples produkter. Dermed slipper man for at indtaste kortnumre, når man skal betale, hvilket gør det til en af de hurtigste betalingsløsninger på markedet.

Apple Pay blev lanceret i Danmark af Jyske Bank og Nordea i oktober.