Jyske Bank jubler: 500 kunder melder sig til Apple Pay i timen

null

352987_16_9_large_337.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
24. okt 2017 KL.16:33
Opdateret kl. 16.14 med tal fra Jyske Bank - Når Apple Pay bliver lanceret i Danmark i dag, sker det med Nordea og Jyske Bank som partnerbanker.

Både Nordea og Jyske Bank er i forvejen partnere med Danske Bank-ejede Mobilepay, og var indtil sidste år med på den nu hedengangne betalingsløsning Swipp.

”Vi vil være der, hvor kunderne er. Danmark er et Apple-land, og er markedsleder med over 50 pct. af smartphone-markedet. Vi tror, at mange af vores kunder vil bruge Apple Pay, fordi løsningen har flere fordele," siger Peter Schleidt, bankdirektør med ansvar for udvikling i Jyske Bank.

"Indtil nu har ca. 500 i timen meldt sig på Appel Pay via Jyske Bank," oplyser Jyske Bank-topchef Anders Dam på Twitter.

Den første fordel, ifølge Peter Schleidt er, at Apple Pay er utrolig intuitivt og nemt:

"Det fungerer som et kontaktløst kort, hvor man betaler med fingeraftryk. Samtidig er der ikke en øvre beløbsgrænse. Dernæst tager der kun ét minut at lægge sit Jyske Bank-kort ind i Apple Pay, hvor man med det samme kan betale i næste alle butikker i Danmark, i udlandet samt i netbutikker," siger han og tilføjer:

”For det tredje er løsningen mere sikker end et debet- eller kreditkort. Hvis man mister sin telefon skal betalingen stadig godkendes af et fingeraftryk.”

"Vi får præcis det samme"

Ifølge Peter Schleidt bliver Apple Pay et supplement til de betalingsløsninger, Silkeborg-banken allerede tilbyder.

Jyske Bank understøtter både Mobilepay, dankort samt en bred vifte af debet- og kreditkort.

”Som bank får vi præcis det samme af butikkerne for en Apple Pay-betaling som for en Visa Debet-transaktion; 0,2 pct. Det er også sammenligneligt med, hvad vi får for dankort-transaktioner. For forbrugerne er det fortsat gratis," siger han.