For anden gang på en uge: Danske Bank hyrer nye compliance-ansatte - denne gang er det tre chefer

384609_16_9_large_756.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
16. jul 2019 KL.12:00
Danske Bank har igen været i jobmarkedet for at hente tre chefer til bankens stærkt udvidede compliance-funktion. Det skriver Finanswatch med henvisning til et Linkedin-opslag fra bankens compliance-chef, Ronan Coyle.

Han oplyser, at banken har ansat Siofra Reidy som ny Head of Conduct. Hun kommer fra en stilling som uafhængig konsulent hos Willis Towers Watson i London.

Endvidere er Shaun Mistry belvet chef for store virksomheder og finansielle institutioner i bankens complianceenhed. Han kommer fra en stilling som chef for regulatoriske efterforskninger og specielle projekter i den London-baserede Standard Chartered Bank. Begge begynder til august, når de er flyttet til København.

Endelig har banken også ansat finske Nora Ilmoni, som chef for compliance i Finland. Hun kommer fra en stilling som compliance-chef for Nordea i Finland, og begynder også i august.

De tre nyansatte vil sammen med Michael Carlsen, chef for Wealth Management compliance, Kristina Cryne, der er vicechef for databeskyttelsesfunktionen i banken, og Joe Alaimo, chef for personale-compliance, udgøre ledelsesholdet i compliance-enheden.

Det er endnu en bølge af compliance-ansættelser inden for ganske kort tid. For en uge siden skrev bankens compliance-direktør Philippe Vollot på sin Linkedin-profil, at banken har hyret Simon Kingsbury som chef for overvågning og efterforskning, James Townsend som chef for overvågning og transaktioner som en del af bankens overvågnings- og undersøgelsesenhed og Ricky Crump som chef for enheden "Trade & E-Comms Surveillance".