Fintech-virksomheden Pleo udvider samarbejde med Danske Bank

387360_16_9_large_395.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
07. sep 2019 KL.13:46

Den hurtigtvoksende fintech- Pleo - udvider nu deres samarbejde med Danske Bank.

Udvidelsen af samarbejdet med landets største bank, betyder at Pleo får adgang til de virtuelle konti og demred en del af bankens infrastruktur. 

Det skriver danske Bank på deres hjemmeside.

Pleo udvikler betalingskort i form af forudbetalte firmakort, som kan parres med en mobil app og et regnskabsprogram, der automatisk matcher kvitteringer og giver overblik over alle virksomhedens udgifter i realtid. Ved at automatisere udgiftsrapporteringen sparer virksomhederne tid og penge

"Pleo er et forbilledligt eksempel på, hvordan integrerede finansielle løsninger skaber gode kundeoplevelser, og vi mener, at Pleo de repræsenterer en af de mest innovative finansielle løsninger i Danmark og i udlandet. Vi er derfor også meget glade for det udvidede samarbejde, der vil hjælpe Pleos kunder med at forvalte deres udgifter gennem en effektiv kombination af automatisk likviditetsstyring, realtidsbetalinger og kreditkort med flere valutaer," udtaler Jon Schäffer, der er vicedirektør for strategiske partnerskaber i Danske Bank.

Pleo kan nemmere skalere

Danske Bank noterer sig at samarbejdet med banken gør det nemmere for Pleo at skalere til nye markeder, når de udfordrer andre betalingskortløsninger med et kreditkorttilbud, der indeholder flere valutaer. 

Mere end 4500 virksomheder har allerede skiftet til at bruge Pleo i Storbritannien, Tyskland, Sverige og Danmark. I 2019 går Pleo ind på det spanske og irske marked – og fire nye lande venter i 2020.

"Samarbejdet med Danske Bank gør det muligt for os at skalere vores revolutionerende teknologi hurtigere i hele Europa og hjælpe os med at bevæge os fra vores oprindelige version om et produkt – det forudbetalte firmakort – til noget meget mere skalerbart for fremtiden og noget, der er meget mere bredt accepteret," siger medstifter og topchef i Pleo, Jeppe Rindom til Danske Banks hjemmeside.