Fintech-stifter får Nets-aftale: Børn kan betale med lommepengekort

346746_16_9_large_90.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
15. jun 2017 KL. 7:49

Fintech-iværksætter Louise Ferslev i Mymonii lander en aftale dankort, der er ejet af betalingskoncernen Nets.

Mymonii er en mobilapp, hvor forældre kan overføre faste uge-lommepenge til deres børn samt oprette opgaver, der kan udløse økonomiske belønninger. Nu bliver appen også en betalingsløsning, oplyser Mymonii i en pressemeddelelse.

Børnene kan bruge pengene som er til rådighed i Mymonii-appen, og som bestemmes af forældrene. Pengene bliver trukket fra mor og fars dankort, samtidig som forældrene kan følge med i børnenes forbrug via appen.

"Vores brugere har længe efterspurgt en løsning, som kan gøre det muligt at betale med de penge, som er til rådighed i Mymonii-appen og det kan vi nu tilbyde i samarbejde med dankort på mobilen. Vi er i fuld gang med at få feedback fra brugerne på løsningen, som på nuværende tidspunkt kører i en lukket testfase," siger Louise Ferslev i en kommentar.

Undgår kontanter

I dag er der over 21.000 familier med børn i alderen syv til 13 år, der har appen, ifølge selskabet.

"Samarbejdet med Mymonii giver børn, der er for små til at få dankort eller andre betalingskort, mulighed for at undgå at gå rundt med kontanter. Samtidig sørger Mymoniis platform for, at børnene kan få et ansvarligt forhold til forbrug og opsparing. Projektet er også et godt eksempel på, at Nets inviterer til samarbejde om nye tjenester, der bygges oven på dankort-økosystemet," lyder det fra Jeppe Juul-Andersen, direktør i Nets med ansvar for dankort.

Idéen til Mymonii fik Louise Ferslev som studerende på KEA - Københavns Erhvervsakademi, og i efteråret 2013 vandt hun en iværksætterpris på Christiansborg, som bl.a. inkluderede 15.000 kr. og kontorer.

Siden har fintech-virksomheden bl.a. fået kapital fra serieiværksætter Thor Angelo, samt de tre business angels Jonas Vognsen, Morten Astrup og Michael Schlünssen.