Dansk ekspert på bitcoin-teknologi indgår partnerskab med Nets

324999_16_9_large_985.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
25. maj 2016 KL. 8:14
Den danske fintech-virksomhed Coinify indgår et partnerskab med betalingskæmpen Nets, hvor de sammen skal etablere et såkaldt Blockhain Development Lab.

Coinify, der blev etableret i 2014, arbejder med en betalingsløsning for den digitale betalingsform bitcoin og andre digitale valutaer. Ifølge en meddelelse fra Nets er virksomheden den største europæiske udbyder af blockchain-betalingstjenester og blandt verdens topfire inden for dette område.

"Nets er den førende virksomhed inden for betalinger i Norden. Vi er meget glade for dette nye samarbejde, og vi tror, at vi sammen med Nets kan udvikle en række førsteklasses produkter og tjenester, som i sidste ende vil kunne komme både forretninger og forbrugere til gode,” siger Mark Højgaard, adm. direktør i Coinify i en kommentar.

Nets vurderer, at der er et potentiale i Blockchain-teknologien, ifølge Jan C. Plenge, Senior Vice President og ansvarlig for Digital Innovation i Nets.

”Derfor skal vi naturligvis kende teknologien og mulighederne til bunds. Coinify er førende inden for udvikling af produkter med baggrund i blockchain teknologien, og vi mener, at de er den rette partner til at hjælpe os med at udforske mulighederne for udvikling af kundevendte produkter og tjenester baseret på denne teknologi," siger han i meddelelsen.

Coinify har bl.a. Seed Capital og Accelerace som investorer, mens Nets er ejet af Advent International, ATP samt Bain Capital.