Berlingske-redaktør bliver ny pressechef i Danske Bank

393777_16_9_large_526.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
06. jan 2020 KL.15:57

Stefan Singh Kailay, der har været er virksomhedsredaktør på Berlingske Business, bliver 1. februar ny pressechef i Danske Bank.

Det skriver Stefan Singh Kailay på sin Linkedin-profil mandag eftermiddag.

"Det nye år byder på nye udfordringer. Fra den 1. februar starter jeg som pressechef i Danske Bank. Det bliver uden tvivl en spændende opgave, som jeg ser meget frem til," skriver den snart tidligere Berlingske-journalist, der fortsætter:

"Danmarks største bank spiller en afgørende rolle i vores fælles finansielle infrastruktur, og jeg glæder mig til at bidrage til at binde forretningen og kommunikationen endnu stærkere sammen."

Stefan Singh Kailay har været på Berlingske i to omgange ifølge hans Linkedin-profil. Først som praktikant i halvandet år i 2009-2010, og senest i 2 år og 10 måneder på Business-redaktionen, hvor han også har været redaktør for pengegruppen.

Dermed har den nye Danske Bank pressechef været på Berlingske i en stor del af den periode, hvor avisen afdækkede Danske Banks omfattende problemer med hvidvask i Estland.
  
Stillingen som pressechef i Danske Bank blev ledig, da Kenni Leth forlod banken i sommer efter 9 år til fordel for Københavns Lufthavne.