I 25 år var han direktør i duksebank – i dag står pensionsopsparingen i bankens aktier: “Så kommer jeg ikke til at lide af misundelse over, hvor godt de gør det”

I 25 år stod Bent Naur i spidsen for Ringkjøbing Landbobank. I maj forlod han bestyrelsen i Finansiel Stabilitet og dermed finanssektoren. Helt sluppet er banken dog ikke, for landbobankens aktier fungerer som pensionsopsparingen: “Så kommer jeg ikke til at lide af misundelse over, hvor godt de gør det”

BentNaur_2.jpg
Fra sit hjem kan tidligere Ringkjøbing Landbobank-direktør Bent Naur se udover Ringkøbing Fjord. På den anden side ligger kystbyen Hvide Sande, og efter den blæser Vesterhavet. Foto: Astrid Dalum
Eksklusivt for kunder
02. aug 2020 KL. 9:00
Bent Naur er på vej til Herning for at hente to af sine otte børnebørn, der kommer med rutebil fra Silkeborg. Fra den midtjyske hede går turen tilbage til Ringkøbing på kanten af fjorden med samme ...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.