Beierholm satser på finansiel rådgivning – køber Uvildige

324888_16_9_large_454.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
25. maj 2016 KL. 8:26
Med et opkøb af Uvildige.dk skal revisionsvirksomheden Beierholm sætte sig endnu tungere på markedet for finansiel rådgivning.

”Vi har flere og flere kunder, der beder om finansiel rådgivning til deres forretning. Samtidig er overtagelsen af uvildige.dk et naturligt skridt i vores forretningsstrategi med at styrke rådgivningen over for især mindre og mellemstore virksomheder og deres ejere,” siger Beierholms adm. direktør Kenneth Jensen i en kommentar.

”Selvom økonomisk rådgivning er hverdagskost for revisorer, så er vi imponerede over den tilgang, som Uvildige.dk har til de efterhånden utallige, nye og specielle finansielle instrumenter, der kan tages i brug, og som kan mere end den traditionelle rådgivning omkring økonomi og sikre pengeanbringelser."

950 medarbejdere

Uvildige.dk blev etableret i 2009 af Hans Peter Christensen. Virksomheden har specialiseret sig inden for analyser og vurderinger af finansiering, investeringer og optimering af formuer.

”Flere og flere ønsker uafhængig økonomisk rådgivning. Selvom markedet endnu ikke er så stort herhjemme, er potentialet det til gengæld. Ved at komme i samme hus som Beierholm, får vi et stærkt udgangspunkt. At et så markant brand som Beierholm viser interesse for vores koncept, er en blåstempling af mulighederne i markedet – samt vores tilgang dertil,” siger Hans Peter Christensen i en meddelelse.

I dag tæller medarbejderstaben ni personer, fordelt på København, Aarhus, Aalborg, Vejle og Herning.

Beierholm har til sammenligning 950 medarbejdere fordelt på 30 kontorer, bl.a. efter en fusion med RSM plus og AP Statsautoriserede Revisorer tidligere i år samt overtagelsen af Erik Munk Statsautoriserede Revisorer.