Hun hævede omsætningen i Philips Norden med 20 pct. på to år: ”Min far sagde altid, at man ikke kan stole på mænd med manchetknapper, for de kan ikke smøge ærmerne op”

Adm. direktør for Philips Norden Nille Klæbel besluttede, at intet i firmaet måtte stoppes af pandemien. Hvad der ikke kunne lade sig gøre, måtte ske digitalt. Det udløste stor kreativitet i den meget mangfoldige organisation

20210420-095746-6_ma.jpg
Nille Klæbel er medlem af Philips’ globale ledelsesteam, der består af 60 ledere, hvoraf 15 er regionsdirektører. Det giver et godt overblik over koncernen med over 80.000 medarbejdere. Og så giver det gode kolleger, som hun kan sparre med. Koncernens motto er “Perform & Transform”. Den 130 år gamle koncern er i konstant forandring. Nille Klæbel skal transformere Philips Norden til en healthcare-virksomhed, der leverer udstyr til hospitalerne, og som producerer elektronik, der kan hjælpe forbrugerne til øget sundhed. Foto: Steven Achiam.
Executive
Eksklusivt for kunder
22. apr 2021 KL.13:16
Hun indrømmer det blankt.“Ja, jeg har siddet låst inde på badeværelset for at få ro til at holde Teams-møde med min ledergruppe. En anden i gruppen har siddet i sin bil, en tredje i garagen. Det ha...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.