Digital iværksætter styrker netværk via motion
AVISEN  
Netværket er bredt og stærkt for den 49-årige Tim Frank Andersen, efter mere end 20 år i den digitale branche. Det plejes både direkte og via digitale kanaler og sociale medier.

Ved siden af de fremhævede personer domineres kredsen af 12 barndomsvenner i netværksgruppen "Roundfellows", der bl.a. tæller Peter Schmidt, COO Hello Group, Martin Trolle, CEO Tech Data, Hans Henningsen, CEO DBI Plastic og Thomas Fokdal, CEO Copenhagen Windows.

Motionsfirmaet Running26 har skabt tætte løbevenner som Janek Borgmann - CEO Peneo, Lars Waalen Sandberg - direktør BRF Kredit, Per Hviid - COO Bluegarden og Lars Schmidt - CFO Børsen.

Og som medlem af VL46 siden 2000 suppleres kredsen med bl.a. koncerncheferne Allan Søgaard, Jeff Gravenhorst og Steffen Kragh fra Falck, ISS og Egmont.

CV:

Tim Frank Andersen
Partner & Bestyrelsesformand, In2media

Karriere:
  • 2006 - Partner og bestyrelsesformand, In2media
  • 2003 - 2007 adm. dir., Where2Go (Solgt til Aller)
  • 2001 - 2005 Portfolio Partner og investor, Internet Ventures Scandinavia
  • 1999 - 2001 SVP Global Sales and Marketing, Framfab
  • 1995 - 1999 Grundlægger og adm. dir., Networkers, som i 1999 fusionerede med Framtidsfabriken og blev børsnoteret i Stockholm
  • 1991 - 1995 Multimedie- og reklamechef, Baltica
  • 1991 Civilingeniør fra DTU (Computer Science)

Tillidshverv:
Bestyrelsesformand Insilico og Baby. Bestyrelsesmedlem Running26. Advisoryboard medlem hos Links

Privat: Gift med Camilla Demuth i 16 år og har to børn: Viola på 13 og Stella på ti år.

Den nærmeste:

Camilla Demuth, digital rådgiver, Dansk Detail
Cand jur. og tidligere udstillingschef i Bella Center og marketingchef i Jytte Demuth Boligindretning. Er selv meget optaget af den digitale udvikling og via sit virke som digital rådgiver for Dansk Detail, er der basis for masser af løbende sparring.

Vennerne:

Mikkel Bülow-Lehnsby, adm. direktør, NREP
Mikkel Bülow-Lehnsby kendes fra børnenes fælles børnehave og fra sommerferier i Hornbæk, hvor sommerhuse støder op til hinanden. Det bliver hvert år til mange aftener med snak og løbende udveksling af råd og ideer.

Morten Kirckhoff, partner og kreativ chef, Advance
Venskabet startede tilbage i Networkers tiden i slutningen af 90'erne, hvor de arbejdede sammen. Siden er det blevet til en række fælles rejser og fælles aktiviteter med børnene. Tim er stor fan af Mortens fotobøger om forladte steder

Iben Marburger Juul, adm. direktør, Nimb
Iben og hendes mand Christopher Moyell Juul hører til de nære venner. Iben er ekspert i god kundeservice og kundepleje både via sit virke i Nimb og tidligere som direktør for Sølyst.

Venner fra sporten:

Kristian Uhd Jensen, ejer og grundlægger, Running26
Som sparringspartner og bestyrelsesmedlem i Running26 er det blevet til mange gode sparringsløbe- og cykelture med Kristian om selskabets udvikling og virksomheders generelle forhold til sport og sundhed.

Brian Rothemejer, koncerndirektør Topdanmark
Har begge en fortid i forsikring og har kendt hinanden i mange år. Har sammen deltaget i Deloittes Triathlon netværk gennem de sidste fire år. Deler interessen for den disruptive teknologiske udvikling

Jakob Høyer, kommunikationschef DBU
Jakob går også langt tilbage, og er blevet en af sportsvennerne, hvor tanker og ideer ofte deles over en lang cykeltur. Har desuden medvirket i Jakobs bog om topledere og triatlon

Netværk In2media:

Andreas Iversen, partner og CEO, In2media
Partner- og venskabet med Andreas går helt tilbage til Framfab tiden. Gennem mere end ti år har Andreas og Tim sammen udviklet In2media til et af Danmarks førende digitale bureauer

Søren Rose, designer og kreativ chef, Soren Rose Studio
Har kendt Søren i mere end 20 år, Søren stiftede In2media i 1994. Søren er en løbende kilde til inspiration med sine mange spændende projekter og er stadig en del af ejerkredsen i In2media fra sin base i New York

Michael Laursen, partner, Qvartz
Har i fem år været med i In2medias bestyrelse. Venskabet grundlagt i 1990'erne. Michael bringer sin viden om konsulentbranchen med ind i det løbende arbejde med udvikling af In2media

Ronnie Job,
formand og grundlægger, Trouble
Medstifter af Peoplegroup og har et grundigt kendskab reklame- og kommunikationsbranchen. Har kendt Tim siden 1990'erne og har i fem år været medlem af In2medias bestyrelse.

Fra VL46:

Sven A. Blomberg, viceordførende direktør, Jyske Bank
Sven var en af stifterne af VL46. God sparringspartner vedr. de forandringer, som den finansielle sektor gennemgår i disse år.

Henrik Brandt, adm. direktør, Royal Unibrew
Det er blevet til mange spændende udlandsrejser med hustruer i VL46 regi , hvor Henrik er næsten altid med. Tim deltog desuden i Henriks 60 års fødselsdagsfest og sparrer jævnligt om den digitale udvikling indenfor dagligevarer, FMCG.

Christina Hvid, adm. direktør, Rejseplanen
Tim har kendt Christina siden hun var chef for Symbion. Interessen for den digitale udvikling og start-up kulturen deles stadig.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


E-sport vokser eksplosivt i verden: Omsætning spås over 7 milliarder i 2019

Vulkanudbrud lukker to lufthavne på italiensk ferieø

Volvo tilbagekalder 503.000 biler efter brand ved motoren

Hedgefond-kongen der shorter den fossile økonomi

Test af førerløs bus stoppet - rammer telefon-zombie

Tivolidirektøren nægter at blive hjemme

Fintech gik ned med 45 medarbejdere - nu forsøger personerne bag igen: "Den største fejl vi begik var at vi voksede for hurtigt"

Regeringen studerer metode til at omgå USA's Iran-sanktioner

Sen forårsfrost koster frugtavlerne kassen

Cxense Display