Kaspar Basse: "Vi vil udvikle unge mennesker og fylde dem med så meget selvværd, at kontakten med vores gæster bliver helt naturlig og spontan"
Joe & The Juice-topchef Kaspar Basse er gæst i det seneste afsnit af podcasten "Topchefernes strategi med Niels Lunde".
"Vi vil på forsiden af Rolling Stone magazine. Det er vores KPI." 

Ordene kommer fra Kaspar Basse, stifter af juicekæden Joe & the Juice, som efterhånden har 288 cafeer og restauranter verden over.

Succesen er skabt med et strategisk livssyn, der er anderledes end hos mange andre virksomheder. Kaspar Basse ser udvikling af sine medarbejdere som sin kerneforretning, og med det strategiske fundament håber han at skabe et forspring til sine konkurrenter.  

"Vi vil udvikle unge mennesker og fylde dem med så meget selvværd, at kontakten med vores gæster bliver helt naturlig og spontan," siger Kaspar Basse i det nyeste afsnit af podcasten "Topchefernes strategi med Niels Lunde". 

Medarbejderne er det unikke - ikke produktet

Ifølge Kaspar Basse er det unikke altså ikke produktet, men medarbejderne. Men hvordan sikrer virksomheden at rekruttere de rigtige medarbejdere, spørger Niels Lunde i podcasten. 

"I stedet for at være enormt fokuseret på at få de rigtige mennesker ind, så skal man være mere fokuseret på at bygge en maskine, der kan få det optimale ud af de medarbejdere, din virksomhed har. Det bliver du især nødt til, når du har et så mennesketungt koncept som vores," siger Kaspar Basse.  

I podcasten "Topchefernes strategi med Niels Lunde" kan du høre Kaspar Basse fortælle, hvordan han har forsøgt at skabe en forretningsmodel, der er svær for konkurrenterne at kopiere, om den vigtigste forskel på en fysisk butik og en online-butik, og om hvorfor hans største drøm er, at Joe & the Juice kommer på forsiden af amerikanske Rolling Stone magazine.

Lyt til podcasten HERAbonnér på podcasten her:

   

Få dagens vigtigste mail og start dagen på et oplyst grundlag. Tilmeld dig til nyhedsbrevet Børsen Morgenbriefing i boksen herunder

Børsen Morgenbriefing samler de vigtigste historier om erhverv, økonomi og aktier, så du på få minutter kan få et overblik over, hvad der er værd at vide.
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerNeurogastronomi er på vej ind på arbejdspladsen

Annoncørbetalt
indhold af Kokkenes Køkken

Forsiden lige nu


Udskydelse af nye boligskatter kan koste boligejere 9 mia kr

800.000 boligejere må vente længere på 14 mia

Dansk advokat sigtet for skattefusk for 161 mio kr

Kammeradvokaten: Russisk minister var ejer af fond på Bermuda - ikke dansk advokat

Microsoft trumfer forventningerne til omsætning og bundlinje

Ørsted-partnerskab indgår 25-årig OREC-aftale i New York

Udskudt boligskat kan give projektsalg et løft

Veganeraktie fortsætter kursfaldet - på frygt for aktieudsalg

Jysk Fynske Medier skærer 150 stillinger i spareplan