Kaspar Basse: "Vi vil udvikle unge mennesker og fylde dem med så meget selvværd, at kontakten med vores gæster bliver helt naturlig og spontan"
Joe & The Juice-topchef Kaspar Basse er gæst i det seneste afsnit af podcasten "Topchefernes strategi med Niels Lunde".
"Vi vil på forsiden af Rolling Stone magazine. Det er vores KPI." 

Ordene kommer fra Kaspar Basse, stifter af juicekæden Joe & the Juice, som efterhånden har 288 cafeer og restauranter verden over.

Succesen er skabt med et strategisk livssyn, der er anderledes end hos mange andre virksomheder. Kaspar Basse ser udvikling af sine medarbejdere som sin kerneforretning, og med det strategiske fundament håber han at skabe et forspring til sine konkurrenter.  

"Vi vil udvikle unge mennesker og fylde dem med så meget selvværd, at kontakten med vores gæster bliver helt naturlig og spontan," siger Kaspar Basse i det nyeste afsnit af podcasten "Topchefernes strategi med Niels Lunde". 

Medarbejderne er det unikke - ikke produktet

Ifølge Kaspar Basse er det unikke altså ikke produktet, men medarbejderne. Men hvordan sikrer virksomheden at rekruttere de rigtige medarbejdere, spørger Niels Lunde i podcasten. 

"I stedet for at være enormt fokuseret på at få de rigtige mennesker ind, så skal man være mere fokuseret på at bygge en maskine, der kan få det optimale ud af de medarbejdere, din virksomhed har. Det bliver du især nødt til, når du har et så mennesketungt koncept som vores," siger Kaspar Basse.  

I podcasten "Topchefernes strategi med Niels Lunde" kan du høre Kaspar Basse fortælle, hvordan han har forsøgt at skabe en forretningsmodel, der er svær for konkurrenterne at kopiere, om den vigtigste forskel på en fysisk butik og en online-butik, og om hvorfor hans største drøm er, at Joe & the Juice kommer på forsiden af amerikanske Rolling Stone magazine.

Lyt til podcasten HERAbonnér på podcasten her:

   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Aktieanalysechef: "Det her er endnu et tegn på det førerskab som Ørsted har"

Ørsted sejrer i stor udbudsrunde - foretrukket til havvindmøllepark i New York

Negativ rente tvinger storbanker til at sadle om: "Det er en udfordring"

Trump: USA har ødelagt iransk drone i Hormuzstrædet

Golfklub trodser tendensen og skaber medlemsvækst: "Havde jeg forventet, at medlemstallet ville stige med over 250? Ikke i mine vildeste drømme"

Uafhængig formueforvalter har solgt ud af aktier: Kursfald truer forude

Aktiestatus i USA: Netflix får stryg efter regnskab

Topchefen i Danske Bank vil ikke sige, hvor han ser fejl og mangler: "Men jeg vil godt sige, hvad der karakteriserer en god bank"

Markedet lukker: DSV blev presset i bund efter Panalpina-tal

Cxense Display