Om Børsen Bæredygtig

Børsen Bæredygtig dækker virksomhedernes stigende samfundsansvar, klimaomstilling og grønne iderigdom. Vi klæder dig på, så du som beslutningstager står bedst muligt til at håndtere de omvæltninger, som klimadagsordenen driver frem, og som kun vil fylde mere og mere over de kommende år.

Vi lægger et snit, der giver dig overblik over de grønne dagsordener med betydning for dansk erhvervsliv. Og giver dig indsigt i de mennesker, virksomheder og teknologier, der driver ændringerne. Du får konkret viden, værktøjer og værdifuld indsigt fra en redaktion, der også tør spørge, om grønt altid er lig med godt. Og hvor hensynet til virksomhedernes økonomiske bundlinje altid indgår som en del af perspektivet.

Danske Bank og PwC er partner på Børsen Bæredygtig. Og derfor kan vi blandt andet gøre alle artikler på Børsen Bæredygtig frit tilgængelige for alle. Du er således meget velkommen til at dele og diskutere dem med kolleger, forretningspartnere eller andre.

Danske Bank og PwC har ingen indflydelse på indholdet eller andre redaktionelle valg i Børsen Bæredygtig, der produceres af uafhængige og objektive journalister i den samme høje kvalitet, som du kan finde i resten af Børsen. Læs mere om partnerskabet her.

Du altid velkommen til at tage fat i redaktionen på baeredygtig@borsen.dk

Redaktionen
Louise Vogdrup-Schmidt
Redaktør
losc@borsen.dk

Katrine Grønvald Raun
Journalist
kara@borsen.dk

Julie Ring-Hansen Holt
Journalist
juho@borsen.dk

Christian Østergaard
Journalist
chos@borsen.dk

MERE OM BØRSEN

ETISKE RETNINGSLINJER

Børsens regler for god presseetik og sikring af pressefriheden.

OM BØRSENS ETISKE RETNINGSLINJER

OPHAVRET

Retningslinier for anvendelse af Børsens materialer.

OM OPHAVSRET

Forsiden af Børsen Bæredygtig

BREAKING NEWS PÅ BORSEN.DK Tryg skærer mindst 250 ansatte