Omstilling til cirkulær økonomi
Nornorm
Møblerne på kontoret kan leve tre gange længere

Projektbeskrivelsen er baseret på oplysninger indsendt af virksomheden

57 mio. tons globale kontormøbler bliver hvert år bortskaffet som affald, og i 2022 blev der udledt 64 mio. tons CO2-ækvivalenter af den globale produktion af kontormøbler.

Læs Børsen Bæredygtigs historie om Nornorm: “Efter store investeringer: Møbler på abonnement står foran deres afgørende prøve”

Nornorms vision er at anvende en cirkulær model for kontormøbler. Hvert enkelt møbel opbevares i et cirkulært system fra en arbejdsplads til den næste, og hvert enkelt kontormøbel vedligeholdes og renoveres omhyggeligt for at forlænge dets levetid. Kontormøbler, der tidligere kun holdte i 10 år, holder nu i 30 år.

Nornorm hjælper virksomheder med at reducere deres miljøpåvirkning ved at gå fra kontorinventar til engangsbrug til vores cirkulære, abonnementsbaserede indretningsservice. Modellen forlænger livscyklussen for kontormøbler tre gange og har eksempelvis hjulpet selskabets kunder med at reducere emissioner på op til 70 pct.

På mindre end to år har Nornorm solgt 250.000 kvadratmeter kontormøbler i form af abonnementer.

Se flere cases

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at være Børsen Bæredygtig partner?

Børsen Bæredygtig kombinerer journalistikkens troværdighed og ihærdighed med vores partneres styrker og indsigt i erhvervslivets forskellige brancher.

Sammen med vores partnere ønsker vi at være dem, der kontinuerligt, troværdigt og konkret hjælper danske virksomheder med at tage mærkbare, bæredygtige initiativer for i sidste ende at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne og dermed samfundet som helhed.

Kontakt os og hør, hvordan jeres virksomhed bliver Børsen Bæredygtig Partner

Jakob Ambrosius Garff

Partnerships and Business Development Director

Tlf. 26 28 39 06

jaag@borsen.dk

Børsen Bæredygtig